СП Ракомет : 12.01.2013 Македонија - Чиле 15.45 часот

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    161
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро е што Лазаров и Мојсо имаат само по еден брат што игра ракомет ххххх
Многу педерски е така, ако игра братот и ја ке играм.. репрезентацијата ја направија фамилијарен клуб за промоција на браќа.. али ај нема везе, да се надеваме дека ке напраат нешто.

брат не ме заебавај сеа, каква бледа сенка... плус со Козла го споредуваме пази...
Јас не го споредувам со Златко… на другата тема го кажав мислењето за двајцата, не требаше да се најдат на СП па макар и 10 гола на меч да даваат.

stole.jpg

Цимери. Како успеале Столе да го разделат од Филип... :D

Слабо му работи главата на Шундо. Место на првите две утакмици со послаби противници да го има Ољевски, и да му даде некоја минутажа, се со цел да осети како е да се игра за репрезентацијата на големо натпреварување, он го остава на трибини, а трга со тројца пиќери, шупак невиден.

Темелковски не е толку неопходен против Чиле, може на оваа утакмица и со престап, али од утре против Катар ако го нема повторно во составот на местото на Златко, жими се ќе ги колнам да не влезат у нокаут фазата, се со цел еднаш засекогаш идиотот Шундо да се мафне од репрезентацијата, а можеби таквиот неуспех ќе биде и доволна причина полека полека да почнат да се менуваат некои работи у федерацијата, првенствено да се макнат дебилине Начевчи.

Шо бе, без Темелков утакмицава!?
Дали е ненормален Шундово бе, или чорапете му смрда :facepalm:

Бев сигурен дека Чилеанциве нема да знаат од кај да искочат после утакмица ама кога видов кој ја отворил темава :facepalm:

Шала на страна...Најмалце 7 разлика ги тепаме и Кире дава 10+ голови + Козлата од 3 обиди прави 2 престапи. (ако влезе)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom