СП Ракомет : 12.01.2013 Македонија - Чиле 15.45 часот

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    161
Статус
Затворена за нови мислења.
тие 7 души што ститснале дека Чиле ќе победи прстите да му се исушат
Немој така брат може малери си се луѓето па стиснале така за контра ефект. :D

Абе Шундо бе ми се oдмили да ги гледаме сега, а очекував барем пртоив Чиле и Катар да добије шанса Ојлески како би собрал колку толку искуство, земал тројца пиекри можел да го остави Ванчо да одмара и на негово место Ојлески, ми иде сега да го утепам Шундо.

Ѓоргиевски е тука што ке ви е Темелков? Па Ѓоргиевски е класа пред Темелков моментално какви само екипи го бараат од Германија вие не сте свесни , Минчо не го дава.

А што ако недај боже Манасков се повреди или во некој сплет на околности неможе да игра? Кој ќе го замени?

Невр андерестимејт д опонент.
Ваљда ке тепаме, што знам, на нас секогаш стартот ни е шугав така да не би ме изненадило момциве да верглаат у место денес.

Пуштајте Сител 3 :D
Кажи што има, да не пуштаат последните секунди од Данска и Германија, ко тогаш МТВ што ги пуштаа, не можам да гледам тоа.

со господ
holyness.gif
напред и до победа, оти нашите знаат и да кикснат многу добро и против најслабите..

А што ако недај боже Манасков се повреди или во некој сплет на околности неможе да игра? Кој ќе го замени?

Златко „Престап“ Козла Мојсовски!

И тоа ќе биде првпат во историјата на ракометната игра, левак да игра лево крило!

Со надворешно ефе ќе прави престапи! Уникат! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom