СП 2018 - Група А (Русија, Саудиска Арабија, Египет, Уругвај)

• Креатор на темата Креатор на темата Partizanen banditen
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Русија

Гласови: 31 58,5%
  • Саудиска Арабија

Гласови: 0 0,0%
  • Египет

Гласови: 26 49,1%
  • Уругвај

Гласови: 45 84,9%

• Вкупно гласачи
    53
  • Гласањето е завршено на .
Најакото од утакмицата беше шансата на Суарез,на ББЦ коментаторот вика уан нил,после вика поништен гол.А кутриот Суарез голот го промаши :pos::pos::pos:

Појма немаше Суарез.

Хименез, Годин и Кавани одлични.

Од Весино, а посебно од овој нашиов Бентанкур срам ме фати.

Se nadevam kje mu dade sansa na Torreira,posto ne go pratev vo Serie A a go falea mnogu pa me interesira kakov igrac e :D

93 посто точност на пас, на полувреме 98 посто.

Многу слаб Суарез денеска. Онака Уругвај очекувано. Си завршија работа, пошто во второто коло лагано ќе ја прегазат С. Арабија.

Уругвај ќе се мачи против условно послаби екипи кои нема да напаѓаат по секоја цена, а полесно ќе игра против фаворитите со игра на контри. Имаше податок дека од сите 32 екипи имале најмал посед на топка.
Ама не сум оптимист со играчи како Бентакур дека ќе дотурка далеку. Млад е има простор за напредок ама заега е ептен преценет играч ништо не покажа ни денес ни па во Лигата на шампиони во Италајнското не го пратев многу за да кажам дали играл добро или не.

Крила немат, не знам Макси Гомез колку би бил од корист да го проба на крилна позиција, и Тореира мора да стартува наредно коло.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Уругвај најголемо разочарење до сеа, едвај гол дадоа на играчи попут Хамед, Мохамади, Хаџи Абдул Сафи и Ел Патки.:tapp:

Уругвај најголемо разочарење до сеа, едвај гол дадоа на играчи попут Хамед, Мохамади, Хаџи Абдул Сафи и Ел Патки.:tapp:

Ти изгледа го гледаш фудбалот според имиња и играчи на хартија, или грешка сум?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да не глумам експерт ама не ли свети така од сијалиците на пистата кои ја одбележуваат истата?
И мене не ми изгледа баш на оган, ама what do I know, штом на еуроспорт имаат објавено ваљда е. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom