СП 2018 - Група А (Русија, Саудиска Арабија, Египет, Уругвај)

• Креатор на темата Креатор на темата Partizanen banditen
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Русија

Гласови: 31 58,5%
  • Саудиска Арабија

Гласови: 0 0,0%
  • Египет

Гласови: 26 49,1%
  • Уругвај

Гласови: 45 84,9%

• Вкупно гласачи
    53
  • Гласањето е завршено на .
Па како што гледам само долните делови на централните трибини се полу празни. Страничните трибини се фул и горните делови. Ваљда скапи биле тие.

Сигурно.
Рускиве коментатори исто кажаа дека во Екатеринбург денес многу гужви имало во сообраќајот и можеби дел се заглавени. И не ме чуди, бидејќи во петок попладне е секогаш врвулица, ама и Русите се такви, што чекаат до последен момент.

Нека фрли зуберов уште 5-6 кила пострашен ќе изгледа, крф му е. ам пола играч не е

Арно знам гледај си ги само фаворитите и толку. Овие другите се просечни фудбалски натпревари какви што можеш да гледаш во секое време.

вади го бе заблото, не знај кај тера на негово место Стуани или Макси Гомез.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Па јас т2 3+. Макси на клупа а ова умреново незнај кај тера....

Поарно да гледам некои аматери барем по 5 гола паѓаат не овие професионалците со очобол перформанс.

А добро што очекувате од секоја утакмица на првенствово да има по 5 гола ? Па Светско првенство играат, влогот е ОГРОМЕН, сигурно нема ко муви без глави да трчаат, мене скроз очекувана ми беше мртва игра и малце голови.

А добро што очекувате од секоја утакмица на првенствово да има по 5 гола ? Па Светско првенство играат, влогот е ОГРОМЕН, сигурно нема ко муви без глави да трчаат, мене скроз очекувана ми беше мртва игра и малце голови.
Мртов беше Суарез денес.

Хозе Мариа Хименез играчиште, добри Египет се држеа до крај, да играше Салах можи и ќе извадеа позитивен резултат ама пак и да беше некој друг на местото на Суарез ќе беше подруго.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom