СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Чист пенал не даде гомново шпанско!
Два чисти пенали не даде гомново шпанско!

И кој си ти бе Габиадини да шутираш од 20 метри?!

Лахоз е судија со најниска толеранција на агресивна игра, нема да ме зачуди и црвен да има до крајот. Рекордот му е 7 жолти во првите 30 мин од натпреварот. :LOL:

Ова е вистински фудбал досега ,со страст ..... Уживанција ....Агресивно до крај :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::):) Ваков фудбал е вистински

Kакви пички небричени се швеѓаниве, на посилно дување на ветер паѓаат на земја.

Не бе не е можно човеков да стигнал до клупата на Италија, бетер од македонско партиско решение е во некое министерство.

Каква мртва игра и тие шансите што ги имаа дојдоа на сила онака, ништо воиграно, ништо пресметано однапред, ништо испланирано. Кандрева и Жоргињо само играат добро, сите други се очајни и се докажува за жал дека првиот состав на умрениов Вентура пак му е погрешен. Треба да го распнат утре во Рим се да му ебам старечко неписмено.

Какви и измени да направи веќе џабе е, само на сила и на среќа може да помине Италија. Инаку дефинитивно ништо не заслужуваат.

Точно,ама најважно е шо цело време е бркотница по терен,не Шпанија и 70 посто спиј
Најважно е да има шанси и игра ко у последниве десет минути од полувремево.
Тешко швеѓаниве да издржат ако овака продужат жабариве ко у задњиве 10тинс минути.

ja odamna nemam videno nekoj igrac da ima poloso poluvreme od ova na Darmian. GREOTA
Не е до поединци проблемот, проблемот е што Дармиан е ставен да игра лев крилен бек (што може да се каже дека е офанзивна позиција, со оглед на тоа што Италија брка резултат), а тој како прво е деснак, а како второ и онака е лимитиран во нападот. Кога Дармиан пред себе ќе го има Инсиње како лево крило, друга песна ќе се пее.

Без мислење ми текнуваат 2-3 состави кои би изгледале 10 пати подобро од овој умрен состав што го извади Вентура.

Онака си ја чукам главата дома и мислам дека намерно да сакаш полоша формација/постава не може да извадиш, од она во првата утакмица, а богами и на реваншов.

Ова е вистински фудбал досега ,со страст ..... Уживанција ....Агресивно до крај :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::):) Ваков фудбал е вистински
Одлично склопена реченица. Вори Боб Панталоновски, Вори Нескафе.

ja odamna nemam videno nekoj igrac da ima poloso poluvreme od ova na Darmian. GREOTA
Со секоја топка упатена до него, мора да направи допир, два па да ја нафрли. Да нафрлаше од прва може и ќе креираше некоја шанса.
Од друга страна, кога ќе ги види човек Киелини, Барзаљи и Бонучи како комбинираат по минута време меѓу себе, да не го гледал првиот меч ќе помисли дека Италија води убедливо.

Каков срам е Вентура елеле, клупата му е појака од првиот тим, башка петката во средината му е Дармиан, Кандрева, Пароло, Флоренци и Жоржињо, со 7 бекови игра во формација, ретард мртов пијандурски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom