СП 2018 - Елиминациона фаза (1/8, 1/4 и 1/2 финале)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Боље со црвен да играш него со Жиру.[DOUBLEPOST=1531256435][/DOUBLEPOST]
Веласко нема да игра, Чорлука на негово место. Поуморни се плус Хрвативе.
:eek::eek: Шиме Веласко. Шпанац из Славоније.

Погба тивко си гази, Дешамп му ја најде позицијата.:D

Koj i da i bide protovnik na Francija djabe, ima da se prosetaat

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Lukaku - SVINJA PUNA GOVANA od 235.000 KG

Аргентина,Уругвај,Белгија.Заебан пат до финале и заслужено финале.Мора да освојат французите,не смее да се дозволи уште еден срам како Португалија.Со пораз,Дешамп ќе нема право да се врати во Франција.
Страшна генерација е ова на Франција.Како и што реков кога се трубеше во групите,полека Франција започнува,исто ко ЕП16,па се се подобри и подобри,само што овој пат не смее да им се деси Португалија.
Многу зрело одиграа французите,тактички супер.Матуиди кралетина,отсекогаш ми се допаѓал играчов,пред се ради партиите кои ги пружал за Франција,а исто и во ПСЖ.
Првите 25минути беа лоши французите,но после тоа одиграа баш како што треба,шампионски за ваков вид на натпреварување.
Некако убеден бев дека ќе поминат,а и воопшто и за освојување на светсково.

Последно уредено:
Denes mora da bide pofalen Matuidi, iskina bratot, mnogu kontri zapocna, iznudi milion fauli, za mene MOTM. Inace Belgija igrase bledo i so Brazil ama togas imaa 12-ti igrac vo imeto na Fernandinjo. Ubeden sum deka ako primea prvi gol ke jadea uste eden dva komada.

Denesniov mec uste ednas ja potvrduva tezata deka Martinez ne e dovolno kvaliteten da vodi golem tim, a Belgija sekako e golem tim koj izobiluva so kvalitetni igraci. Glejte so kakva sredina im iskoci denes na Francija, pa ova ni Walter kurodrvica Mazzari ne go pravese vo Inter.

Inace Mbape ima poprimeno mnogu od Nejmar vo pogled na glumenjeto, sto pobrzo se razdvojat tolku podobro za nego zaso ke go navlece hejtot na navivacite vrz sebe kako kolega mu Nejmar.

Французиве најлесната утакмица ќе ја играат во финале..
Белгија не е дорасната да игра финале, сам себе убил со победата над Англија. Французиве страшно рутински до финале, ќе си ја кренат заслужено.

Denes mora da bide pofalen Matuidi, iskina bratot, mnogu kontri zapocna, iznudi milion fauli, za mene MOTM. Inace Belgija igrase bledo i so Brazil ama togas imaa 12-ti igrac vo imeto na Fernandinjo. Ubeden sum deka ako primea prvi gol ke jadea uste eden dva komada.

Denesniov mec uste ednas ja potvrduva tezata deka Martinez ne e dovolno kvaliteten da vodi golem tim, a Belgija sekako e golem tim koj izobiluva so kvalitetni igraci. Glejte so kakva sredina im iskoci denes na Francija, pa ova ni Walter kurodrvica Mazzari ne go pravese vo Inter.

Inace Mbape ima poprimeno mnogu od Nejmar vo pogled na glumenjeto, sto pobrzo se razdvojat tolku podobro za nego zaso ke go navlece hejtot na navivacite vrz sebe kako kolega mu Nejmar.

Не знам што си се настрвил на Мартинез, стигна до полуфинале на СП, и испадна од фаворитот број 1.

Не знам што си се настрвил на Мартинез, стигна до полуфинале на СП, и испадна од фаворитот број 1.
Тактичката спремност брат. Да не испадне дека глумам генерал после војна, за него имам лошо мислење уште одамна, не е ради мечов или ради првенствово. Факт е дека типот тактички не е добро спремен, односно не е спремен да води голема екипа. Да, со Виган и такви ситни екипи некогаш ќе се деси да направиш изненадување, ама со јака екипа треба константно да се јадеш со најдобрите и да измислуваш што би се рекло топла вода за да ги добиеш.

Точно е дека стигна до полуфинале ама ќе испаднеше за малце од Јапонија, од екипа која не би смеела ни да присмрди до овој тим на Белгија, а не пак да ги држи до последен момент на конец. Денес имав впечаток да се играше 300 минути немаше да даде гол Белгија, скроз беа анемични и безидејни.

Ќе видиме во иднина ајде, претпоставувам дека ќе остане он селектор, нема шанса да го шутнат после овој резултат освен сам ако не оди да води некој клуб и да го препушти селекторското место на некој друг.

Истиве замерки рецимо ги имам и за Тите, имаше на располагање и други опции во тимот а тој секогаш одеше со една иста варијанта. Хесус мораше да оди на клупа, Даглас Коста мораше во прв тим мада он се повреди за волја на вистината, али мислам и да беше здрав пак од клупа ќе му играше.

Тактичката спремност брат. Да не испадне дека глумам генерал после војна, за него имам лошо мислење уште одамна, не е ради мечов или ради првенствово. Факт е дека типот тактички не е добро спремен, односно не е спремен да води голема екипа. Да, со Виган и такви ситни екипи некогаш ќе се деси да направиш изненадување, ама со јака екипа треба константно да се јадеш со најдобрите и да измислуваш што би се рекло топла вода за да ги добиеш.

Точно е дека стигна до полуфинале ама ќе испаднеше за малце од Јапонија, од екипа која не би смеела ни да присмрди до овој тим на Белгија, а не пак да ги држи до последен момент на конец. Денес имав впечаток да се играше 300 минути немаше да даде гол Белгија, скроз беа анемични и безидејни.

Ќе видиме во иднина ајде, претпоставувам дека ќе остане он селектор, нема шанса да го шутнат после овој резултат освен сам ако не оди да води некој клуб и да го препушти селекторското место на некој друг.

Истиве замерки рецимо ги имам и за Тите, имаше на располагање и други опции во тимот а тој секогаш одеше со една иста варијанта. Хесус мораше да оди на клупа, Даглас Коста мораше во прв тим мада он се повреди за волја на вистината, али мислам и да беше здрав пак од клупа ќе му играше.

E па еве, денес ја утна работата, ама е склон кон промени и да ги исправи грешките. Виде дека Караско позади е дупе кога игра вингбек, и го стави Чадли на негово место. Измените со Јапонија му беа ептен погодени. Затоа и оставам простор за напредок кај него. 20 меча по ред немаа пораз.

Тите е комуњара, и не отстапува од зацртаното. Исус го заврши првенството со 0 голови. Стартен напаѓач.

Добар си е Мартинез, иако денес ја утна начисто, искочи со 3 дефанзивно настроени средњаци, а Французиве се повлекоа на своја половина, па остана со играч мањак практично кој требаше да креира. Плус, бледата партија на Дембеле уште толку го уби. Фелаини на крило му играше едно време денес у второ полувреме. Затоа и изгледаше дека 500 минути нема да дадат гол. Лукаку дали еднаш ја допре топката во второ.

Франција не бриљираше денес, али изиграа толку колку да победат.

Па реално Франција никого не прегази на првенствово, некако имам чувство дека играат само доволно колку да победат. Дефинитивно имаат квалитет за повеќе од ова што го играат, али и вакви се доста јаки и изгледаат убаво за око. Дешамп не знам што трипа со Жиру цело време, изгледа има фетиш на робусни напаѓачи, чим Жињак му играше прошлото првенство а ликот во ебената мексиканска лига настапуваше тогаш има нешто со братов. :D

Него утре Врсаљко не игра, а со Вида што се деси?

Па реално Франција никого не прегази на првенствово, некако имам чувство дека играат само доволно колку да победат. Дефинитивно имаат квалитет за повеќе од ова што го играат, али и вакви се доста јаки и изгледаат убаво за око. Дешамп не знам што трипа со Жиру цело време, изгледа има фетиш на робусни напаѓачи, чим Жињак му играше прошлото првенство а ликот во ебената мексиканска лига настапуваше тогаш има нешто со братов. :D

Него утре Врсаљко не игра, а со Вида што се деси?
Игра Вида.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom