- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.478
- Поени од реакции
- 119.293
Sea so Martinez so praime? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веласко нема да игра, Чорлука на негово место. Поуморни се плус Хрвативе.
Боље со црвен да играш него со Жиру.[DOUBLEPOST=1531256435][/DOUBLEPOST]
Шиме Веласко. Шпанац из Славоније.
Denes mora da bide pofalen Matuidi, iskina bratot, mnogu kontri zapocna, iznudi milion fauli, za mene MOTM. Inace Belgija igrase bledo i so Brazil ama togas imaa 12-ti igrac vo imeto na Fernandinjo. Ubeden sum deka ako primea prvi gol ke jadea uste eden dva komada.
Denesniov mec uste ednas ja potvrduva tezata deka Martinez ne e dovolno kvaliteten da vodi golem tim, a Belgija sekako e golem tim koj izobiluva so kvalitetni igraci. Glejte so kakva sredina im iskoci denes na Francija, pa ova ni Walter kurodrvica Mazzari ne go pravese vo Inter.
Inace Mbape ima poprimeno mnogu od Nejmar vo pogled na glumenjeto, sto pobrzo se razdvojat tolku podobro za nego zaso ke go navlece hejtot na navivacite vrz sebe kako kolega mu Nejmar.
Тактичката спремност брат. Да не испадне дека глумам генерал после војна, за него имам лошо мислење уште одамна, не е ради мечов или ради првенствово. Факт е дека типот тактички не е добро спремен, односно не е спремен да води голема екипа. Да, со Виган и такви ситни екипи некогаш ќе се деси да направиш изненадување, ама со јака екипа треба константно да се јадеш со најдобрите и да измислуваш што би се рекло топла вода за да ги добиеш.Не знам што си се настрвил на Мартинез, стигна до полуфинале на СП, и испадна од фаворитот број 1.
Тактичката спремност брат. Да не испадне дека глумам генерал после војна, за него имам лошо мислење уште одамна, не е ради мечов или ради првенствово. Факт е дека типот тактички не е добро спремен, односно не е спремен да води голема екипа. Да, со Виган и такви ситни екипи некогаш ќе се деси да направиш изненадување, ама со јака екипа треба константно да се јадеш со најдобрите и да измислуваш што би се рекло топла вода за да ги добиеш.
Точно е дека стигна до полуфинале ама ќе испаднеше за малце од Јапонија, од екипа која не би смеела ни да присмрди до овој тим на Белгија, а не пак да ги држи до последен момент на конец. Денес имав впечаток да се играше 300 минути немаше да даде гол Белгија, скроз беа анемични и безидејни.
Ќе видиме во иднина ајде, претпоставувам дека ќе остане он селектор, нема шанса да го шутнат после овој резултат освен сам ако не оди да води некој клуб и да го препушти селекторското место на некој друг.
Истиве замерки рецимо ги имам и за Тите, имаше на располагање и други опции во тимот а тој секогаш одеше со една иста варијанта. Хесус мораше да оди на клупа, Даглас Коста мораше во прв тим мада он се повреди за волја на вистината, али мислам и да беше здрав пак од клупа ќе му играше.
Игра Вида.Па реално Франција никого не прегази на првенствово, некако имам чувство дека играат само доволно колку да победат. Дефинитивно имаат квалитет за повеќе од ова што го играат, али и вакви се доста јаки и изгледаат убаво за око. Дешамп не знам што трипа со Жиру цело време, изгледа има фетиш на робусни напаѓачи, чим Жињак му играше прошлото првенство а ликот во ебената мексиканска лига настапуваше тогаш има нешто со братов.
Него утре Врсаљко не игра, а со Вида што се деси?