СП 2018 - Елиминациона фаза (1/8, 1/4 и 1/2 финале)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
newsbeat-44765085

Која фаца е овој :D

Ова да го напишеше Ловрен ќе беше сељак, глупак, ама овај е фаца. Затоа цел свет ќе ги моча ако испаднат од Хрватска.

И тоа со победа против Франција, има да бидат неподносливи следните 50 години.
Реално, мислам дека нема земја на светов шо поозбилно го сфаќа фудбалот. Евентуално Шпанија и Италија. Латинските земји од една страна, да, навивачите се емотивни, ама па организациите и клубовите не им се на тоа ниво како Англија. Така да, според мене, до некаде и заслужуваат....ама не ми се верува.
Може се' да се случи, прво со Хрватите да видиме...стално имало нешто (брз црвен, повреда некоја).

Ова да го напишеше Ловрен ќе беше сељак, глупак, ама овај е фаца. Затоа цел свет ќе ги моча ако испаднат од Хрватска.
Сликава од Хари и девојка му стана меме и го има на редит кај и да се свртиш. Ваљда само стиснал join :)

Кој може Франција да ја тепа, нека победи. И двете репрезентации ми се симпатични на првенствово.

Не ги потценувам Хрватите, ама стварно очекувам прилично лесна победа на Англија вечер. Типувам на 2-0. Колку да се напнуваат Хрватите дека не им смета заморот, не може да не биде фактор. А и факт е дека во нокаут фазата Англија игра далеку подобро.

Искрено, не сфаќам што е антипатичното во еуфоријата кај Енглезиве?

Мене порано ми биле одбивни, но на ова СП баш ради фановите и ради понашањето на играчите ми се ептен симпатични и би ми било драго да освојат. Цареви се за заебанции и ќе го превртат островот ако освојат. Играчите за разилика од претходниците нивни не се тешко уфилмани и се свесни дека веќе и постигнаа успех за нивниот квалитет.

Нормално од друга страна секако би сакал Хрватска да направи чудо и да стигне до титула. :D

Искрено, не сфаќам што е антипатичното во еуфоријата кај Енглезиве?

Мене порано ми биле одбивни, но на ова СП баш ради фановите и ради понашањето на играчите ми се ептен симпатични и би ми било драго да освојат. Цареви се за заебанции и ќе го превртат островот ако освојат. Играчите за разилика од претходниците нивни не се тешко уфилмани и се свесни дека веќе и постигнаа успех за нивниот квалитет.

Нормално од друга страна секако би сакал Хрватска да направи чудо и да стигне до титула. :D
и јас некој работи не можам да ги разберам, значи да сме народ од типот на народи како роботи кој не знаат ни шала ни заебанција ке разберам реакции како што гледаме на форумов, ама ние не сме тој тип на народ кој не знае за хумор,тоа е кај нас секојдневна појава, па сега наеднаш ни смета некоја заебанција која што може да стане вистина.

и јас некој работи не можам да ги разберам, значи да сме народ од типот на народи како роботи кој не знаат ни шала ни заебанција ке разберам реакции како што гледаме на форумов, ама ние не сме тој тип на народ кој не знае за хумор,тоа е кај нас секојдневна појава, па сега наеднаш ни смета некоја заебанција која што може да стане вистина.
Чуден им е малку хуморот, од она, не е за секого, затоа доста нивни култни комедија серии на просториве немаат иста популарност како и американските.

Во хуморна категорија хуморот им е рамо до рамо со делата на Шекспир во која и категорија да спаѓаат. Они како шо со си ги тролат играчите и репрезентацијата кога не им оди, никој друг ваков сеир не си удара. Али осетија во првите 10 дена од првенството дека никој не отскокнува со квалитет, и дадоа максимум подршка и создадоа ептен позитивна еуфорија која се пренесе на играчите. Баш ќе ми биде мило да освојат, најфудбалска нација убедливо.

нешто од другата страна, не можам да го најдам видеото, хрвативе слават, налетува еден џип исто слави ама со албанско знаме, и се излегува еден хрват му го истрга знамето и го исфрли.

А во една епизода памтиш, grandad го заебаваше Дел Бој, дека татко ти викаше дека ќе станеш паметен човек итн и после.. ама па од другата страна викаше и дека Милвол ќе го освои ФА купот :pos: Милвол играа финале ФА куп 15 години подоцна :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom