- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.157
- Поени од реакции
- 7.858
Која фаца е овој

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реално, мислам дека нема земја на светов шо поозбилно го сфаќа фудбалот. Евентуално Шпанија и Италија. Латинските земји од една страна, да, навивачите се емотивни, ама па организациите и клубовите не им се на тоа ниво како Англија. Така да, според мене, до некаде и заслужуваат....ама не ми се верува.И тоа со победа против Франција, има да бидат неподносливи следните 50 години.
Сликава од Хари и девојка му стана меме и го има на редит кај и да се свртиш. Ваљда само стиснал joinОва да го напишеше Ловрен ќе беше сељак, глупак, ама овај е фаца. Затоа цел свет ќе ги моча ако испаднат од Хрватска.
Доволно... за пласман во финале.Колку асистенции да очекуваме од играчите на МенЈу?
и јас некој работи не можам да ги разберам, значи да сме народ од типот на народи како роботи кој не знаат ни шала ни заебанција ке разберам реакции како што гледаме на форумов, ама ние не сме тој тип на народ кој не знае за хумор,тоа е кај нас секојдневна појава, па сега наеднаш ни смета некоја заебанција која што може да стане вистина.Искрено, не сфаќам што е антипатичното во еуфоријата кај Енглезиве?
Мене порано ми биле одбивни, но на ова СП баш ради фановите и ради понашањето на играчите ми се ептен симпатични и би ми било драго да освојат. Цареви се за заебанции и ќе го превртат островот ако освојат. Играчите за разилика од претходниците нивни не се тешко уфилмани и се свесни дека веќе и постигнаа успех за нивниот квалитет.
Нормално од друга страна секако би сакал Хрватска да направи чудо и да стигне до титула.![]()
Чуден им е малку хуморот, од она, не е за секого, затоа доста нивни култни комедија серии на просториве немаат иста популарност како и американските.и јас некој работи не можам да ги разберам, значи да сме народ од типот на народи како роботи кој не знаат ни шала ни заебанција ке разберам реакции како што гледаме на форумов, ама ние не сме тој тип на народ кој не знае за хумор,тоа е кај нас секојдневна појава, па сега наеднаш ни смета некоја заебанција која што може да стане вистина.
А во една епизода памтиш, grandad го заебаваше Дел Бој, дека татко ти викаше дека ќе станеш паметен човек итн и после.. ама па од другата страна викаше и дека Милвол ќе го освои ФА купот