СП 2014 - Група Д (Уругвај, Коста Рика, Англија, Италија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Што се фаќате за првенството ете и Англија попрви испаднаа што не викате за нив дека им е слабо првенството какви првенства имаат Чиле и Колумбија па газат ??? ... ќе ќењате пак и кога Италија ќе ја помине групава.
различно е со англичаните, главната причина што англичаните се тапа ко репрезентација е што превише странски играчи имаат у лига али па и тоа е цената за да биде најдобра лига

Викаш и Уругвај нема да оди
:pos:

a5dXg7O_460sa.gif
:ROFLMAO::vozbud:

Дешамп добро ги средил французиве,јуве школа:love:

јебига отиде.

Што се фаќате за првенството ете и Англија попрви испаднаа што не викате за нив дека им е слабо првенството какви првенства имаат Чиле и Колумбија па газат ??? ... ќе ќењате пак и кога Италија ќе ја помине групава.

Никој не ќења, јас уште на почетокот напишав дека во ова првенство секој може да изненади.Али пред две години на европското играа и играчи од сосем поинаков калибар - сега играат играчи кои имаат талент и брзина, но немаат искуство.А тие пред две години имаа и талент и искуство.Тука е разликата.Така да, ќе видиме понатаму што ќе биде.....А Англија веќе напишаа некои, тоа е сосем друга приказна.

И сега нерешено ако излезе Уругуај и Италија????

Лошо. Дали жабите пак ќе се извлечат со 1:1 . Ова вреди да се уплати.
Ах ти чим викаш ќе го биди. И јас ќе уплатам тогаш :coffee: Само баксуз сум имај на ум :icon_lol:

Мисири, како ме изнервираа прееска.:unsure:
Сега читам што пишал Филе, добро, ок, сфаќам дека секој има право на мислење и да се прави експерт на ФБ, ама мамето, да не е човеков случајно масон, илуминат, нешто такво? Секогаш тој е меѓу “малкумината“ што знаеле однапред. Без разлика за кој тим, репрезентација, а во последно време гледам и без разлика на кој спорт, стана експерт за сите спортови.

Последно уредено:
Јужноамериканскиве репрезентации се олицетворение на она што го правеше Атлетико Мадрид.

Дај плаќајте му на овој мкгуннер да не пишува веќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom