Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2006 случајно слабо да не играше??Уште не пишал некој дека Италија стандард игра слабо во групите а подоцна ќе стане првак?
Не знам што има врска 2006 со клише муабетот пред секое големо натпреварување дека Италија увек игра слабо по групи па после освојува. Да, можеби било така порано кога имале играчишта во својот тим, а сега со смешници како Абате, Черчи, Инсиње и да не набројувам понатака пошо има уште 20 души, не верувам дека може да направат такво чудо.2006 случајно слабо да не играше??
Не се заебавај. Италија можеби течна игра никогаш и немала, ама лично јас и ваква кукавичка игра не паметам.
Се на се не знам и од каде се надевав дека Италија ќе ги помине групите без да се испоти со 2 победи во првите 2 кола. Невозможно е тоа.
Ти завидувам на оптимизмот, ама Италија ако стане првак со овој фонд на играчи јас гол ќе шетам на сред плоштад.
Слаб состав имаат нема што. И 2006та се влечеа и станаа прваци ама тогаш освен Буфон и Пирло кои и сега се тука ги имаа Замброта, Матераци, Канаваро (патем најдобар светски играч таа година растури на светското) Гросо, Амброзини, Неста, Гатузо, Тоти, Дел Пиеро, Инзаги ....далеку се овие од нивТи завидувам на оптимизмот, ама Италија ако стане првак со овој фонд на играчи јас гол ќе шетам на сред плоштад.
не е сигурно прво ...ако изгуби од Англија и Италија слави врз Уругвај и има подобра гол разлика од коста рика италија ќе се први..ама само во тој случај...во секој друг Коста рика се првиСега Костарика прва е сигурно пошто и Уругвај и Италија ги тепа или??
Значи при исто бодови и подобар меѓусебен пак гол разлика одлучува? Сепак ако завршат овие први ќе вкрстат со БСК па ќе има фешти пошто и на едните и на другите за историја ќе им биди. Е глупо ќе биди грчиштата да завршат втори па да ги турнат после овиене е сигурно прво ...ако изгуби од Англија и Италија слави врз Уругвај и има подобра гол разлика од коста рика италија ќе се први..ама само во тој случај...во секој друг Коста рика се први
па незнам сигурно ова од што кажаа коментаторите само дека има можност да се први италија по таа логика...Значи при исто бодови и подобар меѓусебен пак гол разлика одлучува? Сепак ако завршат овие први ќе вкрстат со БСК па ќе има фешти пошто и на едните и на другите за историја ќе им биди. Е глупо ќе биди грчиштата да завршат втори па да ги турнат после овие
Што се фаќате за првенството ете и Англија попрви испаднаа што не викате за нив дека им е слабо првенството какви првенства имаат Чиле и Колумбија па газат ??? ... ќе ќењате пак и кога Италија ќе ја помине групава.Како тргнале работиве така со тек на времето ќе гледаме сè помалку и помалку класа играчи од нивната лига.Италијанците други работи ги уништија најмногу, барем јас така мислам, а на сите ни е јасно кои работи нив најмногу ги уништија.Кога имаш слабо домашно првенство секогаш се случува и ова.