СП 2014 - Група Д (Уругвај, Коста Рика, Англија, Италија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Длабоко се извинувам за долгиот пост, али вреди.
kako-roj-hodzhson-gi-ispolni-site-vetuvanja-za-anglija-93131.jpg

со хикс и на гол разлика ќе си се провлечат

ништо ново за нив :icon_lol:

Како тргнале работиве така со тек на времето ќе гледаме сè помалку и помалку класа играчи од нивната лига.Италијанците други работи ги уништија најмногу, барем јас така мислам, а на сите ни е јасно кои работи нив најмногу ги уништија.Кога имаш слабо домашно првенство секогаш се случува и ова.

Нема врска, не е толку слаба ова Италија во споредба со други репрезентации. А има и доста таленти. Проблем е само што тие таленти, нови големи играчи највеорјатн се повеќе ќе играат во други лиги. Само пред две години беа втори на ЕП, ја растурија извиканата Германија. И сега можат да ја победат Германија.

Коста Рика :drk::cuc: Сакам некој да ми го даде гифот со децата и базенот,кај што на нивните глави беа ставени знаменца на репрезентациите и уствари ја дупчат сите коста рика као најслаба,уствари испадна спротивно :D

Секоја чест за Коста Рика јаоо небо се отворилоо...:vozbud:
Иако навивам за Италија од коа знам за себе, навистина уживав во играта на Коста Рика.. се надевам до полуфинале да стигнат :)

Значи жабариве не би биле тоа што се , ако не изведат едан ваква класична жабокречина и сами не си го закомплицираат животот :confused:

Сега ќе се бркаат со незгодниот Уругвај во последното коло, мада и бод им е доволен за пролаз.

Од друга страна Коста Рика најпријатно изненадување досега , и заслужено се веќе во 1\8 финале (y)

Nema Kire, nema pobeda. Se nadevam Immobile ke dobie sansa slednata utakmica.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom