C
Castiel
Гостин
Пошо глеам никој не те праша... Кај ги виде Германија дека се фаворити?Од тоа што го видов до сега мислам дека Германија и Италија се дефинитивно топ фаворити на оваа светско.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пошо глеам никој не те праша... Кај ги виде Германија дека се фаворити?Од тоа што го видов до сега мислам дека Германија и Италија се дефинитивно топ фаворити на оваа светско.
Според мене ги потценуваш овде италјаните многу а и не си единствен во тоа. Каде е тој два пати поквалитетен состав на Англија од Италија жити се ??Англија моментално на хартија има два пати поквалитетен состав од Италија, а вчерашниот натпревар е доказ колку само значи тренерот за една екипа. Прандели е одличен тренер и одлично ја имаше поставено играта на своите избраници. Имаше само малку пропусти во одбраната но беа корегирани за брзо време. Хоџсон е тенџере и страшно ми иде на живци, и во Ливерпул ме нервираше многу, затоа што највеќе ги симпатизирам Ливерпул од Англија. Ако не успее да пројде групи нека се самоубие одма, срамота ќе е со овој фонд на играчи да испаднеш у група.
Можеби не два пати но сепак подобар состав. Иако хартијата не мора да игра улога, нели? Далеку е овој состав на Италија од тие претходните, кога било тепачка за прв состав и кога не знаеја кого да одберат да игра за прв тим што се вика... Сега тој Дармиан, Палета или како и да беше, кој кур се тие играчи, плус Черчи игра и има и уште ама ај да не продолжувам.Според мене ги потценуваш овде италјаните многу а и не си единствен во тоа. Каде е тој два пати поквалитетен состав на Англија од Италија жити се ??
Јас пак ставив на Клосе и на Милер, па ме удри страв да не направат кикс Германците и го сменив Милер со Нејмар. Ебати логикатаМилер да биде најдобар стрелец на СП имаше 20 коеф. Убеден бев оти Германија оди далеку и оти бар од Германците ќе даде најмногу голови ама сингл не било интересно, поарно стотката на 2 ливчиња да ја ставам. Будала. Пичка.
Добро де, метафорично мислев. Како му се нафрлија сите... За греотаДете!?
Кога ги гледаше Германија?
Лошо се изразив. Зборот ми е од тоа што го видов од другите репрезентации со оглед на тоа што Германија е ФИКС.[DOUBLEPOST=1402942791][/DOUBLEPOST]А кога ги гледаше Германија?![]()
Лошо се изразив. Зборот ми е од тоа што го видов од другите репрезентации со оглед на тоа што Германија е ФИКС.[DOUBLEPOST=1402942828][/DOUBLEPOST]А што виде од Германија до сега?[DOUBLEPOST=1402930471][/DOUBLEPOST]Aу како кучиња сите
![]()
Лошо се изразив. Зборот ми е од тоа што го видов од другите репрезентации со оглед на тоа што Германија е ФИКС.Пошо глеам никој не те праша... Кај ги виде Германија дека се фаворити?
Брат не ме заебавај. Никој не го споредува овој состав на Италија со претходните, но да велиш дека англичаните имаат подобар состав е нелогично. Каде ти се молам Англија со Јагиелка, Бејнс, Велбек и пулените Стерлинг или Чембрлејн. Да не зборуваме за Хендерсон, Стариџ и претходниве со нула искуство на големи натпревари. Покрај тоа ѕвездите Руни и Џерард ни од најдалеку во репрезентацијата не играат како во нивните клубови. Додека во Пирло, Де Роси, Киелини Балотели, Маркизио, Барзаљи, Касано и уште 2-3 слични Италија има основа да бара игра со оглед на тоа што овие играчи се навикнати на репрезентативен фудбал и секогаш даваат максимум. Баш спротивно од тебе јас мислам дека Италија прегледувајќи позиција по позиција има појак тим од Англија.Можеби не два пати но сепак подобар состав. Иако хартијата не мора да игра улога, нели? Далеку е овој состав на Италија од тие претходните, кога било тепачка за прв состав и кога не знаеја кого да одберат да игра за прв тим што се вика... Сега тој Дармиан, Палета или како и да беше, кој кур се тие играчи, плус Черчи игра и има и уште ама ај да не продолжувам.