СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Англија моментално на хартија има два пати поквалитетен состав од Италија, а вчерашниот натпревар е доказ колку само значи тренерот за една екипа. Прандели е одличен тренер и одлично ја имаше поставено играта на своите избраници. Имаше само малку пропусти во одбраната но беа корегирани за брзо време. Хоџсон е тенџере и страшно ми иде на живци, и во Ливерпул ме нервираше многу, затоа што највеќе ги симпатизирам Ливерпул од Англија. Ако не успее да пројде групи нека се самоубие одма, срамота ќе е со овој фонд на играчи да испаднеш у група.
Според мене ги потценуваш овде италјаните многу а и не си единствен во тоа. Каде е тој два пати поквалитетен состав на Англија од Италија жити се ??

Последно уредено:
Според мене ги потценуваш овде италјаните многу а и не си единствен во тоа. Каде е тој два пати поквалитетен состав на Англија од Италија жити се ??
Можеби не два пати но сепак подобар состав. Иако хартијата не мора да игра улога, нели? Далеку е овој состав на Италија од тие претходните, кога било тепачка за прв состав и кога не знаеја кого да одберат да игра за прв тим што се вика... Сега тој Дармиан, Палета или како и да беше, кој кур се тие играчи, плус Черчи игра и има и уште ама ај да не продолжувам.

Teams with most hat-tricks at the WC:
GERMANY 7
Argentina 4
Hungary 3
Uruguay 3

Наназад по страниве некој член пиша ставајте ги сите пари на Милер најдобар стренец на мундијалот.. :cuc:

Милер да биде најдобар стрелец на СП имаше 20 коеф. Убеден бев оти Германија оди далеку и оти бар од Германците ќе даде најмногу голови ама сингл не било интересно, поарно стотката на 2 ливчиња да ја ставам. Будала. Пичка.

Милер да биде најдобар стрелец на СП имаше 20 коеф. Убеден бев оти Германија оди далеку и оти бар од Германците ќе даде најмногу голови ама сингл не било интересно, поарно стотката на 2 ливчиња да ја ставам. Будала. Пичка.
Јас пак ставив на Клосе и на Милер, па ме удри страв да не направат кикс Германците и го сменив Милер со Нејмар. Ебати логиката :facepalm:

Кога ги гледаше Германија?

Лошо се изразив. Зборот ми е од тоа што го видов од другите репрезентации со оглед на тоа што Германија е ФИКС.[DOUBLEPOST=1402942755][/DOUBLEPOST]
А кога ги гледаше Германија? :icon_lol:
Лошо се изразив. Зборот ми е од тоа што го видов од другите репрезентации со оглед на тоа што Германија е ФИКС.[DOUBLEPOST=1402942791][/DOUBLEPOST]
А што виде од Германија до сега? :D[DOUBLEPOST=1402930471][/DOUBLEPOST]Aу како кучиња сите :pos:
Лошо се изразив. Зборот ми е од тоа што го видов од другите репрезентации со оглед на тоа што Германија е ФИКС.[DOUBLEPOST=1402942828][/DOUBLEPOST]
Пошо глеам никој не те праша... Кај ги виде Германија дека се фаворити?
Лошо се изразив. Зборот ми е од тоа што го видов од другите репрезентации со оглед на тоа што Германија е ФИКС.

Можеби не два пати но сепак подобар состав. Иако хартијата не мора да игра улога, нели? Далеку е овој состав на Италија од тие претходните, кога било тепачка за прв состав и кога не знаеја кого да одберат да игра за прв тим што се вика... Сега тој Дармиан, Палета или како и да беше, кој кур се тие играчи, плус Черчи игра и има и уште ама ај да не продолжувам.
Брат не ме заебавај. Никој не го споредува овој состав на Италија со претходните, но да велиш дека англичаните имаат подобар состав е нелогично. Каде ти се молам Англија со Јагиелка, Бејнс, Велбек и пулените Стерлинг или Чембрлејн. Да не зборуваме за Хендерсон, Стариџ и претходниве со нула искуство на големи натпревари. Покрај тоа ѕвездите Руни и Џерард ни од најдалеку во репрезентацијата не играат како во нивните клубови. Додека во Пирло, Де Роси, Киелини Балотели, Маркизио, Барзаљи, Касано и уште 2-3 слични Италија има основа да бара игра со оглед на тоа што овие играчи се навикнати на репрезентативен фудбал и секогаш даваат максимум. Баш спротивно од тебе јас мислам дека Италија прегледувајќи позиција по позиција има појак тим од Англија.

Уфффф Германија, бр. 1 фаворит уште пред да почни. Изгорен сум Германија-Бразил финале и да му ја земат на нивни терен. :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom