|Volkswagen|
Тастатурата е посилна од мечот!
Добошите се поголем секс... ретко кој е нафаќа да чачка во нив.
В пазар во Битола работи еден со добоши и потисни...клипчињата се багатела за добошите па не знам кој будала би репарирал.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добошите се поголем секс... ретко кој е нафаќа да чачка во нив.
и јас исто... погоре задискутиравме за пумпа во звоно па дадов пример... инаку, сепак, иако се разбирам доста во автомобили и мењање гумици ми е пичкин дим, јас не мењам гумици... јас менувам пумпа. дури и клипче на тркало за кочница... ако ми протече гумица го мењам цело клипче-пумпиче... џиш, гумици за 50 денари нема.. може една да е толку... еве пример, за пикапот ми требаа 4 гумици за во клипчето на задно десно тркало. цел сет го даваа за 180 денари, а клипчето ново е 750... јас ја одбрав последнав варијанта... што мислиш зашто? вади тркало, вади добош, вади гуртни, мењај гумици, па се врати назад и повикај пријател на помош за испуптање воздух, да ти друка на педала... и да ми протече за 5 дена пак, ке земам и ке си пукам у сред чело... немам ни време ни нерви да го праам едно те исто двапати... вака сум сигурен дека следниве 5 години ке немам проблем со тоа клипче...![]()
ftopic:
одамна не викам никој за друкање
![]()
корисна алатка ,само компресор мора да имаш![]()
Здраво! Првпат пишувам во темава и не сум многу искусен со коливе па сметајте ме за тотален нуб на ова поле. Имено сакам да прашам дали има некој искуства, дали се возел или има/л своја Опел Астра 2 Класик или како шо видов на Википедија Astra G изворно? Многу ми се допаѓаат овие коли, често ги гледам низ град па ме интересира дали се добри, дали вреди да се побара некое добро моделче, во случај во блиска иднина да купувам?
![]()
јас исто мислам дека добра кола е , одлична големина ,има се што треба да има една кола и јас си земав еднаЗдраво! Првпат пишувам во темава и не сум многу искусен со коливе па сметајте ме за тотален нуб на ова поле. Имено сакам да прашам дали има некој искуства, дали се возел или има/л своја Опел Астра 2 Класик или како шо видов на Википедија Astra G изворно? Многу ми се допаѓаат овие коли, често ги гледам низ град па ме интересира дали се добри, дали вреди да се побара некое добро моделче, во случај во блиска иднина да купувам?
![]()
добро количе,има комшијата 1.7 дизел такси ја вози има поминато 400.000 и тоа со црвена нафта ја возиЗдраво! Првпат пишувам во темава и не сум многу искусен со коливе па сметајте ме за тотален нуб на ова поле. Имено сакам да прашам дали има некој искуства, дали се возел или има/л своја Опел Астра 2 Класик или како шо видов на Википедија Astra G изворно? Многу ми се допаѓаат овие коли, често ги гледам низ град па ме интересира дали се добри, дали вреди да се побара некое добро моделче, во случај во блиска иднина да купувам?
![]()
карс корнер... немаат веб сајт.. сега брзо бев, слушајки ја рекламата на радио, се погоди во моментот да проагам баш покрај нив и застанав. ми рекоа дека е во изработка демек. грчка фирма се.... инаку, не сум баш воодушевен од нештата кои се понудени и бааги се соленки со цените... ни од далеку не се евтини и лесно достапни...ја рекламираат една продавница за коли во ск, carner мислам дека се викаше.
барав на нет страна од нив, ама изгледа немат.
некој ако знае да каже случајно да немаат веб страна, може грешка сум ја барал.
и дали бил некој таму, какви цени имаат и каде се наоѓаат?
За тоа место збориш во Тафталиџе, нели?карс корнер... немаат веб сајт.. сега брзо бев, слушајки ја рекламата на радио, се погоди во моментот да проагам баш покрај нив и застанав. ми рекоа дека е во изработка демек. грчка фирма се.... инаку, не сум баш воодушевен од нештата кои се понудени и бааги се соленки со цените... ни од далеку не се евтини и лесно достапни...
Да не знае некој каде се продава ваква или слична налепница со изглед на карбон
![]()