Во железара
ул. Тајмишка бр.30
Скопје / Р. Македонија
тел. 02 2612 566
факс. 02 2619 611
Фала друже, поздрав.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во железара
ул. Тајмишка бр.30
Скопје / Р. Македонија
тел. 02 2612 566
факс. 02 2619 611
мислам дека имаше и кај чичко стоилко во гтц... не сум сигурен...
--- надополнето ---
овакви проблеми се појавуваат во принцип после 3-4 години на поевтините коли. бидејки матизите се ниска класа на возила (во цена) колку пари толку музика се вика, па според тоа и толку е употребено за заштита од прашини и ѓубре да влезе во механизмите и ...............................................................
Што мислите за Rover 420 tdi ? мислам дека истиот мотор е од BMW што се вградуваше на роверите
за 1900-2000 евра мислам дека колава вреди пред се ради внатрешноста
Вреди ли да се купи ? мене ми прави мерак, го немам видено во "живо"
http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=950557
![]()
Дизајн ентериер и екстериер лудило.Прескапо одржување а и ако е дизел да знаеш дека бош пупма не ти бега да смениш.Луѓе дајте некое мислење за колава
Ова олдтајмер бе? Во 1955 единствените чипови беа за покерИмам Ibiza 1955 1.4 бензин.
Моторот е од BMW 2.0 што го вградуваа во 320/520 d сериите. Е сеа остатокот е англиска изработка, внатре е доста пријатен и опремен. Ретко кој е без клима.Луѓе дајте некое мислење за колава
шо ќе му одржуваш? Масло/филтер стандардна процедура. А деловите за подвозје гарант не се скапи колку за Рено.Дизајн ентериер и екстериер лудило.Прескапо одржување а и ако е дизел да знаеш дека бош пупма не ти бега да смениш.
Да, многу често знаеа да се напикаат мачки во моторот на Нивата додека ја имав... Еднаш и си однесов дома маче од факултет.Му влегува ли на некој мачку во мотор? Некој сличен проблем и решение?
шо ќе му одржуваш? Масло/филтер стандардна процедура. А деловите за подвозје гарант не се скапи колку за Рено.
Му влегува ли на некој мачку во мотор? Некој сличен проблем и решение?
Дизајн ентериер и екстериер лудило.Прескапо одржување а и ако е дизел да знаеш дека бош пупма не ти бега да смениш.