Cruise
Ja sam taj iz Cadjavice
Скоро купив Валео за Ксарата, 55 и 51 цм. 1100 ден. двата.
Кажи кај живееш во Струмица,да дојдам некоја вечер да ги монтирам на мојава.Пасент се.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Скоро купив Валео за Ксарата, 55 и 51 цм. 1100 ден. двата.
Tи бе паше, луд си или нас пробуваш да не правиш мутави??? Бензинска пумпа за дизел мотор... одлично.Да не знае некој каде може да се најде бензинска пумпа (fuel pump) за мерцедес w124 (e200) дизел и по која цена? Благодарам.
Да не знае некој каде може да се најде бензинска пумпа (fuel pump) за мерцедес w124 (e200) дизел и по која цена? Благодарам.
Мерцедесите од то време се прости машинки... Бош пумпата се состои од главен дел, и помошен дел AC (aце) пумпа. Таја втората, го влечи горивото од резервоар и го турка до главната. Сега, главната пумпа така лесно не се расипува, нити откажува. Можеби на милион км треба да се репарира. Ако ја бараш AC пумпата, таја кошта околу 700-1000 денари. Вака некако изгледаПа незнам ваљда тогаш е нафтена,или како и да се вика.
Поло 2008 1.2 мотор.
Не ми изгасила во возенје, свети сијаличката за мотор, не прима гас како да имам клима пуштено да речеме и треба време да повлече. Пали понекогаш од втора и зголемена ми е потрошувачката на гориво. Тоа се главните симптоми.
Според симптомите, многу можно е да е МАФ сензорот, ќе пробам да го исчистам ( ако го најдам![]()
Тогаш најверојатно проблемот е во AC пумпата,како и да е фала Dzish