Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
На opel corsa C сакам да ставам хенон светла е сеа има h1 h4 h7 и што ти знам други кој модел го носи она

На opel corsa C сакам да ставам хенон светла е сеа има h1 h4 h7 и што ти знам други кој модел го носи она
Која година ти е
Ако ти е средно и долго на една сијаличка тогаш ти е H4

Треба да мењам уље ама врска со немам со овие работи, некој да ми препорача нешто, инаку се работи за опел астра f 1.7 дизел исузу мотор...

Треба да мењам уље ама врска со немам со овие работи, некој да ми препорача нешто, инаку се работи за опел астра f 1.7 дизел исузу мотор...
Јас и на дизелот и на бензинецот опел користам GM масло

У што е респектиран голф тројка од 98ма бе жити мајка?

Од гомно да е фолцваген да е. Ако имаш муда иди купи го нов!
Канта некоја со милион километри респектирана била. Лечење комплекси.

пријателе прајме муабет за голф 3 и овај фордов од 96 ескортов, значи двата се канта и двата се скоро исто пари ама јас мислам дека далеку пореспектиран е голфот одколку фордот и далеку посигурно можам да ти кажам дека младич попрво би возел голф 3 одколку форд, значи прајме за 2 коли со многу километри поминати, значи останува на марката да одлучи во случајов ма шо и не верувам дека форд од 96 че биди каросериски подобар од голф ;)

пријателе прајме муабет за голф 3 и овај фордов од 96 ескортов, значи двата се канта и двата се скоро исто пари
Колку само не си во право за ова... гољфот е некој 1000 евра појќе од фордот.

можам да ти кажам дека младич попрво би возел голф 3 одколку форд, значи прајме за 2 коли со многу километри поминати, значи останува на марката да одлучи во случајов ма шо и не верувам дека форд од 96 че биди каросериски подобар од голф ;)
То шо каросериски фордовите имаат мана, имаат. То шо никогаш не би возел Гољф, е друг муабет... а ескорд имав едно 4 години, ме служеше без мака. Имам и фиеста од 94-та, мајками уште ја дрнда.

Нов проблем... Татко ми земал да мења сијалички на инструмент таблата на тиграта(имаше 3-4 прегорени). Сега направи проблем обртометарот не работи... Не е осигурач(ги проверил). Дали знае некој што и е маката или па некој добар мајстор да ја среди ? :)
Патем заборавив да напоменам дека ја возел без табла, до автолидер да докупи сијалици, и дека се работи за Opel Tigra 1999 1.4 16v

2002 е не е на една сијалицка и долго и кратко на една кратко после се пали на друга долго
Епа прогуглај или за сигурно прашај во сервис
Јас мислам дека средното ти е H7

Јас имам добро искуство со фајрстоун и со мишелин
мишелинот е скап така да земи фајрки

Бидна работава фајрстоне земав денес 4 гуми и да ти кажам како друга кола да возам сега многу голема разлика е кон подобро од стариве што ги возев до сега

Можда глупо прашање, ама првпат менувам брисачи... Кај да купам во Скопје за најдобра комбинација од квалитет и цена?
И дали треба на нешто особено при купување? Конкретно станува збор за Citroen C4 coupe? Димензиите ваљда се исти, појма неам... Механизмот за прикачување на сите е ист?
$(KGrHqYOKp0FGRl6dSs9BRs)S6(STw~~60_57.JPG

Можда глупо прашање, ама првпат менувам брисачи... Кај да купам во Скопје за најдобра комбинација од квалитет и цена?
И дали треба на нешто особено при купување? Конкретно станува збор за Citroen C4 coupe? Димензиите ваљда се исти, појма неам... Механизмот за прикачување на сите е ист?
$(KGrHqYOKp0FGRl6dSs9BRs)S6(STw~~60_57.JPG
Јас купив универзални со сите можни приклучоци на нив од лукоил. Тебе ти требаат изгледа вакви 28/24" едниот помал, другиот поголем бришач.

Имаше вакви на Лукоил? И која цена се отприлика?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom