Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Disregard на прашањево, најден е федерот... Во ЏЕБОТ! :facepalm:

Еден најдобронамерен совет:
Ако веќе си решил сам да работиш нешто, тогаш, се она што го расклопуваш, ставај го на маса, ако работиш дома или во гаража, работилница...
Ако работиш во двор на улица или каде и да било кајшто немаш маса, ставај се на едно парче картон на пр.
Значи, делови, алат, шрафови... се она што ти е потребно да завршиш работа.
Така ќе имаш прегледност, и нема да се случуваат такви киксови, кои некогаш носат огромни заебанции.

Decki imam problem so Skoda Fabia 1.9 SDi ,nejse koga davam gas naglo,obrtaite se zgolemuvaat bavno I koga kje otpustam se namaluvaat poleka kako da se gusi toa ne go pravi sekogas no vo posledno vreme cesto...mi treba mislenje dali e do lamelata ili.....???

Decki imam problem so Skoda Fabia 1.9 SDi ,nejse koga davam gas naglo,obrtaite se zgolemuvaat bavno I koga kje otpustam se namaluvaat poleka kako da se gusi toa ne go pravi sekogas no vo posledno vreme cesto...mi treba mislenje dali e do lamelata ili.....???
Мене ми личи на маф сензор, т.е. за проток на воздух

Loputata za gas ili potenciometarot za gas. Edno od ovie dvete.

Мене ми личи на маф сензор, т.е. за проток на воздух

На другата кола и на колата на другарот имавме проблеми со МАФ сензорот и симптомите беа нерамномерно работење на моторот со што варираа обртаите.Со оваа не е случајот таков туку само понекогаш гуши...Иначе фала на одговорот сепак ке си проверам,знам кон што да се ориентирам...

Loputata za gas ili potenciometarot za gas. Edno od ovie dvete.

Фала,ќе ги проверам и овие (y)

Колкава е вредноста на бандашите,од сеат ибица 17* пошто сакам да ги продадам и да земам 15* па да знам колку може да се бара возени 3 летни сезони
Код:
[IMG]http://imageshack.us/a/img32/3760/image1370700483820v.jpg[/IMG]

Некој да не знае кај се продаваат Angel Eyes у скопјево?
Ми требаат за Бмв 320 како на сликава.

6BB9843F-A8F9-4DD4-9CD1-EA2FF343ABC0-8497-00000A2F5AD841C3.jpg

Дечки лајсни за ауди А4 2000-та оние што се околу вратите хромирани/метал дали знаете кај се продаваат и колку чинат,сакам да му стаам на моево.
--- надополнето: 10 јуни 2013 во 11:22 ---
Дечки лајсни за ауди А4 2000-та оние што се околу вратите хромирани/метал дали знаете кај се продаваат и колку чинат,сакам да му стаам на моево.

Да не знај некој дали може негде да се најде САМО десен фар за голф 4 и отприлика колку пари е?

Знае некој колку е цената на камион со еуро 4 кај нас?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom