- Член од
- 7 март 2012
- Мислења
- 238
- Поени од реакции
- 21
мислам дека немат сајт... за број, ќе прашам и ќе ти кажам
и те чекам на пиво

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мислам дека немат сајт... за број, ќе прашам и ќе ти кажам
Disregard на прашањево, најден е федерот... Во ЏЕБОТ!Момци да не знаете каде може да се набави федер за U зглобот на шипката од воланот за VW Голф 3ка?
Disregard на прашањево, најден е федерот... Во ЏЕБОТ!![]()
Мене ми личи на маф сензор, т.е. за проток на воздухDecki imam problem so Skoda Fabia 1.9 SDi ,nejse koga davam gas naglo,obrtaite se zgolemuvaat bavno I koga kje otpustam se namaluvaat poleka kako da se gusi toa ne go pravi sekogas no vo posledno vreme cesto...mi treba mislenje dali e do lamelata ili.....???
Loputata za gas ili potenciometarot za gas. Edno od ovie dvete.Decki imam problem so Skoda Fabia 1.9 SDi ,nejse koga davam gas naglo,obrtaite se zgolemuvaat bavno I koga kje otpustam se namaluvaat poleka kako da se gusi toa ne go pravi sekogas no vo posledno vreme cesto...mi treba mislenje dali e do lamelata ili.....???
Мене ми личи на маф сензор, т.е. за проток на воздух
Loputata za gas ili potenciometarot za gas. Edno od ovie dvete.
Случајно видов еден оглас, ама огласувачот е од Прилеп...Некој да не знае кај се продаваат Angel Eyes у скопјево?
Ми требаат за Бмв 320 како на сликава.
Да не знај некој дали може негде да се најде САМО десен фар за голф 4 и отприлика колку пари е?