Fringe
Скитник низ паралелни светови
- Член од
- 24 септември 2011
- Мислења
- 7.898
- Поени од реакции
- 3.006
До вчера викаше дека ќе оди да работи надвор од Македонија немало пари овде а сега одеднаш прашува за кола до 30к евра
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој прецизно да ми каже,царина и сите други работи колку би ме коштало...Ауди а3 1.9тди 110 коња 98 година.Колку ке ме кошта до регистрација Ауди А3 1.9тди 98 година?
Паре од царина малце ли мислиш се зеде ?
Абе за апчиња да си ги дадат ситеПаре од царина малце ли мислиш се зеде ?
http://reklama5.mk/AdDetails?ad=1024085Дали има мајстор во Македонијава што знае да направи оф роуд погон (lifting) за помало џипче и колку тоа би коштало ?
На овакво нешто мислам...
Прегледај го приврзокот 106519 Прегледај го приврзокот 106520
Ако даваш предлог повели, а не да се мешаш во секоја тема и да расправаш кој каде и како ги заработува парите. Ако толку те интересира 6 месеци работа и штедење од две плати = кола од 30.000 евраДо вчера викаше дека ќе оди да работи надвор од Македонија немало пари овде а сега одеднаш прашува за кола до 30к евра
Ако даваш предлог повели, а не да се мешаш во секоја тема и да расправаш кој каде и како ги заработува парите. Ако толку те интересира 6 месеци работа и штедење од две плати = кола од 30.000 евра![]()
Ме интересира од вас поискусните во колите од Форд, Шкода и Хјундаи што е подобро по квалитет и кој имаат најевтини делови ?![]()
Аман бреАко даваш предлог повели, а не да се мешаш во секоја тема и да расправаш кој каде и како ги заработува парите. Ако толку те интересира 6 месеци работа и штедење од две плати = кола од 30.000 евра![]()
Искрено си правам екскурзија на паметот али прашав оти ако понатаму би купувал кола би одбрал според џепот нешто од тие 3-ри коли. Во последно време многу ги фалат за напредок овие корејскиве поготово Хјундаи. Форд последниве година и нешто се многу напреднати во секое поле... Новиве модели им се страшни. А шкода некако најмалку ме привлекува и деловите не им биле ефтини.Шкодата ти е исто за делови со Фолксвагенот..Фордот и така и така..Корејските коли во последно време се многу напреднати и во технологија,и во стабилност во брзина,фактички на секое поле се модернизирани,унапредени итн..За што конкретно прашаш?Или онака?