Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
До вчера викаше дека ќе оди да работи надвор од Македонија немало пари овде а сега одеднаш прашува за кола до 30к евра

Колку ке ме кошта до регистрација Ауди А3 1.9тди 98 година?
Некој прецизно да ми каже,царина и сите други работи колку би ме коштало...Ауди а3 1.9тди 110 коња 98 година.

A zosto da ne prasam ovde? o_O
Jas baram predlog za da razgledam i drugi ponovi modeli. Za tie pari mi nudat mercedes e220 od 2011 a ima i se naoga i e250

Аии а јас па ке царинев кола...цццц апаши ејј..на бугарски ке ја направам,мирна ми глава :)

Дали има мајстор во Македонијава што знае да направи оф роуд погон (lifting) за помало џипче и колку тоа би коштало ? :)
На овакво нешто мислам...
1987_suzuki_samurai_4x4_reconditioned_rust_suv_lifted_5_lgw.jpg 1987_suzuki_samurai_4x4_reconditioned_rust_suv_lifted_10_lgw.jpg

До вчера викаше дека ќе оди да работи надвор од Македонија немало пари овде а сега одеднаш прашува за кола до 30к евра
Ако даваш предлог повели, а не да се мешаш во секоја тема и да расправаш кој каде и како ги заработува парите. Ако толку те интересира 6 месеци работа и штедење од две плати = кола од 30.000 евра ;)

Ако даваш предлог повели, а не да се мешаш во секоја тема и да расправаш кој каде и како ги заработува парите. Ако толку те интересира 6 месеци работа и штедење од две плати = кола од 30.000 евра ;)

Добар си..

Ме интересира од вас поискусните во колите од Форд, Шкода и Хјундаи што е подобро по квалитет и кој имаат најевтини делови ? :)

Ме интересира од вас поискусните во колите од Форд, Шкода и Хјундаи што е подобро по квалитет и кој имаат најевтини делови ? :)

Шкодата ти е исто за делови со Фолксвагенот..Фордот и така и така..Корејските коли во последно време се многу напреднати и во технологија,и во стабилност во брзина,фактички на секое поле се модернизирани,унапредени итн..За што конкретно прашаш?Или онака?

Аман бре
Ако не е тајна кажи каде има така и јас да дојдам па 6 месеци две плати да штедам и од воздух да живеам за кола да купам.

Шкодата ти е исто за делови со Фолксвагенот..Фордот и така и така..Корејските коли во последно време се многу напреднати и во технологија,и во стабилност во брзина,фактички на секое поле се модернизирани,унапредени итн..За што конкретно прашаш?Или онака?
Искрено си правам екскурзија на паметот али прашав оти ако понатаму би купувал кола би одбрал според џепот нешто од тие 3-ри коли. Во последно време многу ги фалат за напредок овие корејскиве поготово Хјундаи. Форд последниве година и нешто се многу напреднати во секое поле... Новиве модели им се страшни. А шкода некако најмалку ме привлекува и деловите не им биле ефтини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom