Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еуро 3 до 1 јуни 2015 и после не може да се царинат. А еуро 2 до крајот на годинава.После нова година само ЕУРО 3 возила. Значи над 2001 година. Некои и пред тоа. Башка мора да има Воздушно перниче.
Го имаш во еуростил или АутолидерКаде можам да најдам наслон за рака се работи за Ауди А3 2004 sportback ?, фала ви однапред![]()
Им страда компјутер и одеднаш работат на 2 клипа. Чарето е НОВ КОМПЈУТЕР. Како коли се ОК. Поквалитетни се 1.1 од 1998/ до 1999. Далеку подобри и поефтини за одржување.Дечки малку споделба на мислења, Fiat linea какво мислење имате, искуства од пријатели и слично, и сега совет Fiat punto 1.2 2000 , три врати бензинец ,увезено од словенија до колку пари да дадам , ми барат 1700 со регистрација ( поминато 170 000 киломтери ) , имав пунто и сум презадоволен, па сега барам за татко ми, и сакам да останам на фиат па затоа барам мислење за линеата и пунтото фала на сите,
Поз.
Им страда компјутер и одеднаш работат на 2 клипа. Чарето е НОВ КОМПЈУТЕР. Како коли се ОК. Поквалитетни се 1.1 од 1998/ до 1999. Далеку подобри и поефтини за одржување.
Треба да си ЛУД да купиш ФИАТ. Линеа без пари да ти ја дават не ја земај. Дизељ не е како на голф. Не иде на црвена.
Полото е 5 класи поквалитетно од иста година. За тие пари се купува Поло 1.4 или 1.9 ДИЗЕЉ.
Значи прво разбери дека има коли и БЕЗ клима што имаат Вакви шајбни. Да се кладиме. Голф 3 ТДИ има, Голф 4 ТДИ има Голф 2 Д или ТД НЕМА, Голф 1 Д нема. Инаку за твое инфо има и коли на пример француските и тоа од понови години каде шајбна на ребраст е со гумен амортизер. И нека ти се скине ребраст на дизел. Баш да видам како ќе помине.
Така да секој си преценува. Ова си кажува колку си скржав. Новата шајбна е скапа. Е па кој нема пари нека си вози точак.[DOUBLEPOST=1415267235][/DOUBLEPOST]
На некои нови коли имаат БУС систем и замена на ламбичка некогаш бара ресетирање на компјутер и дијагностика. Пример мерцедес.
Ова не е новата корса туку редизајн ... ги чистат залихите пред да стигне новиот моделЗдраво
не се разбирам многу од коли но би сакал да прашам.
http://www.opelauto.com.mk/ponudi-u...onudi-na-avtomobili/opel-corsa-selection.html
овој линк е од новата Опел Корса, некој нешто повеке да знае?
колку троши?
Во ред ли е ако ја купиш бензин? дали може да се купи диезел и за колку пари повеке?
е сега пошто не се снаогам, ако може некој што ја има некое инфо....
фала однапред
Значи прво разбери дека има коли и БЕЗ клима што имаат Вакви шајбни. Да се кладиме. Голф 3 ТДИ има, Голф 4 ТДИ има Голф 2 Д или ТД НЕМА, Голф 1 Д нема. Инаку за твое инфо има и коли на пример француските и тоа од понови години каде шајбна на ребраст е со гумен амортизер. И нека ти се скине ребраст на дизел. Баш да видам како ќе помине.
Така да секој си преценува. Ова си кажува колку си скржав. Новата шајбна е скапа. Е па кој нема пари нека си вози точак.
А да ти проверат на дијагностика некој сензор да не ти е отиденАј да направиме една споредба со некој што вози на плин. Пишете модел на кола , и потрошувачка. Ме интересира зошто мојата почна многу да троши , што може да биде причината? Иначе Опел Вектра 1.6 , последен пат и ставив некаде околу 32 литри и ги потроши за 175 километри.Дајте некој предлог за автомобил што троши барем до кај 11-12 литри на 100 км.
од 11 илјадарки до кај 13 зависи коњажаКолку ке ме кошта до регистрација Ауди А3 1.9тди 98 година?
84 кв 110 коња...али интересира ме да ја царинам и тие работиод 11 илјадарки до кај 13 зависи коњажа![]()