Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Bandazi i kocani

Dali ima nekoj clen tuka koj e od kocani. Najdov edni bandazi sto gi sakam no se vo kocani a jas sum vo skopje pa da gi zirne dali vredi da doagjam

Да не сакаш BMW бандаши за југо да ти шитнам??

konkretno koi od bmw? ima poise znam so gi stavaat kazi koi ili slice nekoe daj moze ke se dogovorime

вакви ама црни.
имам и од алуминските BMW три едниот јадеше тротоар јако и не се прави а имам и долничар бандаши четри едниот е малце крив треба да го однасам на вулканизер да го исправат

Да ве прашам нешто што многу ме интересира.Која е првата автомобилска компанија која во вовела преносот 4x4 и нешто повеќе околу тоа,не за како функционира,туку краток историјат ако може:smir:

Да ве прашам нешто што многу ме интересира.Која е првата автомобилска компанија која во вовела преносот 4x4 и нешто повеќе околу тоа,не за како функционира,туку краток историјат ако може:smir:

g first 4x4

http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=first+4x4&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

После колку километри извозени се очекува да се стабилизира потрошувачката на ново возило?

После колку километри извозени се очекува да се стабилизира потрошувачката на ново возило?

Мислиш да се разработи моторот? Кај модерниве мотори нема повеќе "разработување" на моторот како порано...Поради квалитетните масла и фабричкото разработување модерниве коли немаат километража на разработка...Отвори во книшката што ти ја дадоа ќе видиш веројатно никаде не пишува...Што значи нема потреба како порано да чекаш 2 смени на масло и филтер за да ја газиш колата...

Најдобро отвори ја книшката и читај...Неколку мои пријатели купија нови автомобили и мотори и кај никој од нив нема промена во потрошувачката по изминати километри ниту потреба да се разработува до одредена километража.

Не чекај ич. Од декларирани 7.4 комбинирано литри во каталог и сервисна книшка, кај мене Партнерот троши 9-10, секогаш различно. Во сервис викаа ќе поминеш 5000, ќе се спушти (после викаа така и за 10.000 :vozbud:) Еве го има 16.000 и исто троши.

Декларацијата за потрошувачка не важи за во РМ.Мојата кола кога ја возам во РМ троши скоро 3 литри на 100 повеќе него овде.Лоши горива се продаваат:toe:

Каде во Кисела Вода се наоѓа некој добар мајстор за плин?
Ми го имаат кажувано човеков, ама не знам ни кој е ни каде е..

Како се вика да не знаес јас еден знам мислам се вика Влатко

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom