Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде утре за секој случај ќе поставам слики.
Пробав со влечење на каблите... ама сите одат прво во дупка негде.. па се враќаат од друга страна. Циркус е бубата кој како му одговарало така си правел и ништо не се знае сеа кое што е.

Ако имаш звучници во колата за да провериш кој е кој ке извадиш батерија од некое далинско од дома и ке проверуваш жиците и кеога ке споиш некој звучник ке се слушне тап звук. Ама прво најди која ти е плус ке земеш она ко фазометар мал е со жица одпозади му излага и штипка има на крај заборавив како се вика. Ке ја ставиш штипката на шасија негде кај што нема боја и со "фазометарчето" ке проверуваш кај ке светне таа ти е плус. Ако има нешто нејасно прашај :smir:

Коливе регистрирани на бугарски таблици(на лице со бугарски пасош и државјанство), колку време можат да се возат во Македонија по регистрацијата непрекинато. Дали е точно дека само 6 месеци во годината т.е. несмее цела година да се вози по Македонија?

Коливе регистрирани на бугарски таблици(на лице со бугарски пасош и државјанство), колку време можат да се возат во Македонија по регистрацијата непрекинато. Дали е точно дека само 6 месеци во годината т.е. несмее цела година да се вози по Македонија?

Да да... :tv:

Има некој искуство со Accent,овие поновите,што ја преплавија МК :pos2: ? Вреди да се земе? Како се покажаа?

Има некој искуство со Accent,овие поновите,што ја преплавија МК :pos2: ? Вреди да се земе? Како се покажаа?
Такси доста се возеа низ Битола од тие модели. Наеднаш некако ги снема, ама ретко кој не помина пола милион.

така да според мене доста солидно се покажани, мислам дека за вакви станува збор
2nd_Gen_Accent_Sedan_%28Europe%29.JPG

Такси доста се возеа низ Битола од тие модели. Наеднаш некако ги снема, ама ретко кој не помина пола милион.

така да според мене доста солидно се покажани, мислам дека за вакви станува збор
2nd_Gen_Accent_Sedan_%28Europe%29.JPG

Горе доле такви се :pos2: Му се мислам за таков некој,има полно увозни,а цената примамлива,за 3 800 има со Фул опрема,и со накај 115 000 поминато

Горе доле такви се :pos2: Му се мислам за таков некој,има полно увозни,а цената примамлива,за 3 800 има со Фул опрема,и со накај 115 000 поминато
Ами ако немаш подобра опција... што се деси со Фиестата, ја продаде?

Ако се прашувам јас (доколку ја немаш даено уште) би ја чувал неа отколку да земам вакво возило. Имав прилика кај мајсторот што ми ги сервисира возилата да видам вакво довлечкано од Холандија со 60.000 км, правеа сервис на масло/филтери... Уште мирисаше на ново внатре, некој пимпирлија го возел/одржувал. Но, внатрешноста крш... Полоша пластика и ергономија на таблата има од Ескордот мој иако ова е 10 години поново.

Како и да е, во глобала единствено цената му е голема предност. Остатокот е мање-више стандард како кај сличните модели.

Дали некој знае да ми каже колку отприлика кошта регистрација за шевролет спарк...нека ми прати порака на профил. Благодарам однапред

Ами ако немаш подобра опција... што се деси со Фиестата, ја продаде?

Ако се прашувам јас (доколку ја немаш даено уште) би ја чувал неа отколку да земам вакво возило. Имав прилика кај мајсторот што ми ги сервисира возилата да видам вакво довлечкано од Холандија со 60.000 км, правеа сервис на масло/филтери... Уште мирисаше на ново внатре, некој пимпирлија го возел/одржувал. Но, внатрешноста крш... Полоша пластика и ергономија на таблата има од Ескордот мој иако ова е 10 години поново.

Како и да е, во глобала единствено цената му е голема предност. Остатокот е мање-више стандард како кај сличните модели.
Не ја продадов ама во тек е :pos2: Со знам бајги стара ми е више,уствари што е до мене и јас би ја чувал можда,ама газдата не ја сака :pos2: (татко ми) :pos2:

Така е или не ?

Колку што сум запознаен јас - да. И ако разбрав добро, ограничувањето од 6 месеци се однесува на таблицата (одлично смислено да нема заврзлами). Многу кеф е ако се исчистат бугарскиве канти од Македонија.

Блутут

imam PARROT CK3100 LCD blutut vo kola da zboram mesto na telefon ....
kako da nemstam toa GPS da uklucam

Ме интересира дали некој од китовите (боди кит или како се викаат) за автомобили може да се користи на алуминиум? Немам никогаш работено со такво нешто па ме интересира.

Чепкав нешо по интернетов и наидов на ова http://www.renault.com.ar/servicios/newsletters/laminasdeseguridad
Многу паметна работа:)
Дали има некој сервис што врши вакви услуги и колку пари би ме чинело ако има нешо вакво у мк

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom