South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
досега 3/3 :)
минатата година заради book of mormon не беа доволно фокусирани, добро е што се вратија на старото :)

старо било видеово али за тие што го немаат видено, го препорачувам :)
исто така проверете го каналот нивни :)

старо било видеово али за тие што го немаат видено, го препорачувам :)
исто така проверете го каналот нивни :)
Кое видео и чив канал, не сфатив?

Кое видео и чив канал, не сфатив?

еве,изгледа сум заборавил да го поставам видеото:facepalm:
од десно ќе видиш и други изведби од групава поврзани со саут парк

Не беше катастрофа последнава епизода, али кога ќе споредиш со некои постари епизоди новава испаѓа тешко срање.

Cartman: We're gonna drop that price down to... $75.95. At this price it's not gonna last for lo-oh, we got a caller already, Do we have the buyer on the line? Hello?

Caller: Hello?

Cartman: YES, you just bought this lovely 200-carat ring. How do you feel, Mrs...?

Mrs. Appleby: This is Mrs. Appleby on 24 Palmark Lane?

Cartman: Can I ask you something, Mrs. Appleby? Do you like fucking little boys?

Mrs. Appleby: [long pause] I'm sorry?

Cartman: Just wondering if you fuck kids all the time, 'cause that's what you just did with this deal. You just got an $8,000,000,000 ring for seventy-five ninety-five. You fucked me good, Mrs. Appleby. Congratulations, ma'am.

Mrs. Appleby: Thank you.

Cartman: Were you just flippin' through the channels and saw me selling this ring and thought "Hm, I'd like to fuck that kid!"

Mrs. Appleby: ... I thought it'd be a lovely gift for my granddaughter Jessica. She's captain of the debate team at Jefferson High School. see-

Cartman: Oh-kay, thanks for shopping with us. I gotta get the taste of old lady dick out of my mouth

:pos::pos::pos:

Ако не се лажам денеска излегува нова епизода во америка така?

Ај некој нека ми се најде во животот и нека ми посочи како да ги најдам за доњнлоад 13 и 14 епизода од 15 сезона. На изохант и пајрт беј ги нема.
Стаам лајкови :D

Ај некој нека ми се најде во животот и нека ми посочи како да ги најдам за доњнлоад 13 и 14 епизода од 15 сезона. На изохант и пајрт беј ги нема.
Стаам лајкови :D

ПП.

Не дека ако не напишам дека ги имаш во приватна, нема да ги забележиш.
I am here for teh lulz. Ovaj.. лајковите.

По наше време во четврток во 4 испаѓа, а по нивно во среда во 9 или 10

A торенти ако не можеш да најдеш на http://torrentz.eu, провери на http://mrtwig.net има торенти од сите епизоди
*вот пред мене постирал... дали тоа значи дека нема да добијам лајк? Сакам лајк. А ја дури и повеќе опции ти дадов

ПП.

Не дека ако не напишам дека ги имаш во приватна, нема да ги забележиш.
I am here for teh lulz. Ovaj.. лајковите.

Не дека не напишав колку ме израдува во приватна, само сакам овде со сите да ја споделам радоста :) Респект!

лудница епизода ;)
се подобри и подобри се годинава :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom