Fear and loathing
>pleb
- Член од
- 31 јануари 2011
- Мислења
- 779
- Поени од реакции
- 382
Супер почна епизодата али ептен ја усраа со духовите и адвокатот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
картмен на крајот ме изгази од смеење![]()
Мене ми беше смешно тоа што Батерс цело време обратно седел на шољата.![]()
Да, може лаптоп, иако првичната намена на казанчето е да служи како полица за книгиПаметно е тоа: Ќе си се потпреш на казанчето, ќе си земеш лаптопот или ајфонот или нешто такво, ќе си играш со потпрени раце, да не те болат.
Ќе пробам на нареден зорт![]()
Цитирам:Али на крај само нешто не сфатив... Духот кога објаснуваше како ја креирал шолјата, нели рече обратно се седи за да може да си ставиш весник и кафе итн на „наткасната“, а во дупката да ги ставиш прлјавите алишта... Али што сакаше да каже со тоа кога стануваш не разбрав баш?
Why would I design it so when you're finished taking a "Sir Harrington", you'll have to stand up, turn around and look down right into your "Harrington" to flush. That's gross.
Уште од минатата сезона се откажав од серијава, али читајќи ги коментариве (скоро сите позитивни) си реков ај ваљда овие 2цава се свестиле и ја подобриле.
И ја изгледав новава епизода.
И имам само ова да го кажам.
Или јас сум созреал премногу за овој тип на хумор, или серијава има паднато толку многу во квалитет што дури и вакви гомна сега ви се смешни...
Кој е хај левел тип на хумор? За кој хумор треба да си најзрел?јас сум созреал премногу за овој тип на хумор
Scrubs.
Ништо саркастично, чисто за споредба за нас, па и за тебе, последно од серии на која си се насмеал од душа?
House, Weeds, Zero Punctuation....Кој е хај левел тип на хумор? За кој хумор треба да си најзрел?