South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Супер почна епизодата али ептен ја усраа со духовите и адвокатот.

Мене ми беше смешно тоа што Батерс цело време обратно седел на шољата. :pos:

Мене ми беше смешно тоа што Батерс цело време обратно седел на шољата. :pos:

Паметно е тоа: Ќе си се потпреш на казанчето, ќе си земеш лаптопот или ајфонот или нешто такво, ќе си играш со потпрени раце, да не те болат.
Ќе пробам на нареден зорт :)

Паметно е тоа: Ќе си се потпреш на казанчето, ќе си земеш лаптопот или ајфонот или нешто такво, ќе си играш со потпрени раце, да не те болат.
Ќе пробам на нареден зорт :)
Да, може лаптоп, иако првичната намена на казанчето е да служи како полица за книги :) Проблем е само што мора да ги соблечеш панталоните. Среќа. Џон Харингтон дизајнирал laundry hole за облеката :pos:
Сакам да кажам, одамна South Park немале волку добра епизода.

А сигурен сум дека барем една четвртина од гледачите ќе пробаат еднаш во таа позиција, можеби и јас ќе пробам, ама немам glory hole :D

Ми се допаѓа првава епизода, сезонава супер ја почнаа и се надевам ќе останат на вакво темпо оти претходните 2 сезони слабо ми делуваа и мислев дека почнаа да го губат нивото али ако вака продолжат оваа сезона супер ќе биде :)

Едино делот со духот малце ја расипа епизодата али нема везе, се на се супер беше :) Особено на почеток коа слушнаа полиција и кога видоа што се случува - мајка му била заглавена во шолјата се скинав од смеење!

Али на крај само нешто не сфатив... Духот кога објаснуваше како ја креирал шолјата, нели рече обратно се седи за да може да си ставиш весник и кафе итн на „наткасната“, а во дупката да ги ставиш прлјавите алишта... Али што сакаше да каже со тоа кога стануваш не разбрав баш?

Али на крај само нешто не сфатив... Духот кога објаснуваше како ја креирал шолјата, нели рече обратно се седи за да може да си ставиш весник и кафе итн на „наткасната“, а во дупката да ги ставиш прлјавите алишта... Али што сакаше да каже со тоа кога стануваш не разбрав баш?
Цитирам:
Why would I design it so when you're finished taking a "Sir Harrington", you'll have to stand up, turn around and look down right into your "Harrington" to flush. That's gross.

Односно, ако седиш според Харингтоновиот начин, ќе пуштиш вода додека седиш и нема да има потреба да гледаш што има во шољата.

Аааа, многу интелигентно :)

Уште од минатата сезона се откажав од серијава, али читајќи ги коментариве (скоро сите позитивни) си реков ај ваљда овие 2цава се свестиле и ја подобриле.
И ја изгледав новава епизода.
И имам само ова да го кажам.
Или јас сум созреал премногу за овој тип на хумор, или серијава има паднато толку многу во квалитет што дури и вакви гомна сега ви се смешни...

Уште од минатата сезона се откажав од серијава, али читајќи ги коментариве (скоро сите позитивни) си реков ај ваљда овие 2цава се свестиле и ја подобриле.
И ја изгледав новава епизода.
И имам само ова да го кажам.
Или јас сум созреал премногу за овој тип на хумор, или серијава има паднато толку многу во квалитет што дури и вакви гомна сега ви се смешни...

:)

Ништо саркастично, чисто за споредба за нас, па и за тебе, последно од серии на која си се насмеал од душа?
Не дека јас плачам на South Park, онака entertaining ми се, ме опуштаат, бои and whatnot. Не седнувам со намера да се смеам оти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom