South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Последните две сезони беа генерално лоши, ама новата ме потсети на славните времиња - некаде од втора па до осма сезона. Не дека се утепав од смеа од поседната епизода, ама задоволен сум бидејќи серии-комедии ретко гледам.

House, Weeds, Zero Punctuation....

Се смееш на драмски серии и на мизантроп кој прави ''рецензии'' на игри, не ми изгледа ова на хај левел хумор. Хај левел хумор и онака не можеш да најдеш на телевизии.

Целата дефиниција што е добиена за паметен хумор не ми штима мене.
Паметен (или хај левел) хумор е хумор за кој ти треба претходно знаење за да го сфатиш. Значи си попаметен (поначитан) од другите.

А на weeds се смејат и американски тинејџерки.

Сарказмот и црниот хумор не се паметен хумор, иако повеќе интелектуалци го почитуваат.

Многу добра епизода и одличен почеток на сезонава, јас веќе и напишав претходно да почнуваат да заличуваат на старите добри времиња. Почнуваат да обработуваат теми каде што во главен фокус не се некој екстраекстра популарни светски настани туку ситници кој го мачат општеството. А почнуваат да не мешаат многу нови ликови и се фокусираат на главните ликови. Картман одличен во новава сезона. Кени конечно "прозбори". Били на ниво на задачата хехе. Се на се многу многу добра сезона ќе биде ова така барем почна.

Втора епизода и не беше така добра ко првата али сепак океј, се надевам ќе го задржат нивото...

Добро почна сезонава. Не може и секоја епизода да е генијална, некогаш може и послаба. Се надевам дека во текот на сезонава ќе го ’рчнат малце АКТА, иако веќе имаат епизода со слична тематика.

Како Саут Парк сатира - нема!

не ми беше толку смешна како првата епизода али сепак интресна можам да кажам, кога кажуваше дедо му на били за кучето негово една солза ми дојде на левово око :(

Pa pa papa papapa kva kva vakva papapaa papaa ttatata tatatataa cccc lpplppapapapapa mwmwmwmwmwm avavavavavava.

Не можам песнава од глава да ја извадам. Не сум можел да престанам да се смеам кога ја слушнав. :LOL:

Pa pa papa papapa kva kva vakva papapaa papaa ttatata tatatataa cccc lpplppapapapapa mwmwmwmwmwm avavavavavava.

Не можам песнава од глава да ја извадам. Не сум можел да престанам да се смеам кога ја слушнав. :LOL:
Ставено за рингтон... :D

леле преводов е у пм :pos:

Ме потсети на ова последната епизода. :icon_lol:

Ептен добро почнаја ова сезона. (y)

последнава епизода најдобра до сега оваа сезона :)

последнава епизода најдобра до сега оваа сезона :)

Ми требаше 40 минути да ја изгледам. правев пауза чисто да видам дали навистина има такви будали што ги малтретираат мачките и слични активности :D. Многу добра епизода. Ваков тип на епизоди ми фалеа :D

леле преводов е у пм :pos:

You got somethin' to say aboot people botherin' to translate words of wisdom to the masses?
Meth_head_interviewed.gif

:pos:

Инаку само што почнав да ја симнувам новата. Се надевам подобра од минативе две дека ке биде дури.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom