Добро бе Мет Стоун и Треј Паркер и самите знаат дека смрдат од пред 3 год. али и понатаму ја гураат серијата ради конкурентните Фемили Гај,Симс и Футурама. Еден да престане со емитување од овие и Саут Парк ќе и стават крај.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види види, и пак на крај твојот единствен аргумент е дека јас сум хејтер.Цели 3 години гледаш идиотизми со надеж дека повторно ќе успеат да ти склипат асална епизода како порано?
Ова е толку лејм што ни играње на носталигија картата е апсурдно. Него, и јас би бил исфрустрирам ако не ги сфаќам дури на на СП заебанциите. Баш во нивни стил беше ова со Apple, mocking steve jobs и филмот (делот за кој незнаеш што се работи) The Human Centipade.
А тој е одбран баш за стварите кои ги наброја, што е иронично.
Јас ти се извинив погоре, не си требал толку да елаборираш без пак ништо да напишеш, ама еве џокер од мене сепак во духот на дискусијата, цитирај ме уште еднаш, биди последен. Се надевам ерективно ќе се рефлектира врз тебе. :*
Види види, и пак на крај твојот единствен аргумент е дека јас сум хејтер.
Да, последните 2-3 години успеваат да направат по една-две епизоди што им се на ниво, и што сеа, тоа значи дека ја не треба да ги гледам оти останатите не ми се свиѓаат?
И еве да разјасниме: јас порано ги сакав, ама последните години не ми се свиѓаат, и според тебе, тоа не значи дека они не се толку интересни, туку само дека јас последните 2-3 години сум станал хејтер и затоа така зборам... ЛЕЛЕЕЕЕЕ БРАВО НА ЛОГИКАТА, нема што ептен си паметен. Одличен аргумент.
енивеј, јас неам што повеќе да кажам, се гледа тебе колку ти е паметот и колку може со тебе асално да се дискутира за нешто, се вадиш со смешни аргументи за мали деца (дека сум хејтер) кои немаат врска и кои не докажуваат ништо (и да се вистина) и немаш ништо поконкретно и попаметно да кажеш... така да, доста беше со губење време со тебе, прај си и мисли си што сакаш...
Го нема Кени во последно време.
КАДЕ ИМ ОТИДЕ ХУМОРОТ?КАДЕ?
А зошто епизодите до 11-12 сезона им се смешни?Како да памтам јас што се случувало 99-та?Они си реметат разни случувања од светот и од Америка/Канада (за повеќето од тие случувања не ни знаеме).
Исто како они да гледаат K-15 за Охриѓани, што ќе им е смешно на нив?