Ја гледам пак епизодава и како што ја гледам, ќе пишувам за секоја сцена

.
Кени и Кајл без капа, kewl. Картмен разгален од мајка му, класика.
Ја исмејуваат новата популарна музика и вкусот за музика на тинејџерите = Tween wave. За значењето на ова, според мене...Tween = близнаци, еднакви. Teen = well, тин. Секоја нова музика/песна е иста/еднаква, а најпопуларна е кај тинејџерите. А инаку ова би требало да биде и исмејување на dubstep
Wiki напиша:
Dubstep is a genre of electronic dance music that originated in south London, England. Its overall sound has been described as "tightly coiled productions with overwhelming bass lines and reverberant drum patterns, clipped samples, and occasional vocals"
. Шерон кога објаснува каква е музиката, кажува дел од описот за dubstep.
Ренди overreacting. Ренди се однесува како дете, класика.
Колку и да им/ни објаснуваат поискусните, тинејџерите пак не сфаќаат дека музиката што ја слушаат е за никаде.
It's a condition called being a cynical asshole. LOL.
Rated ARG for pirates. FUCK YOU! LOL
E сега... Односот меѓу карактерите и поврзаноста на карактерите со Matt и Trey. Делумно, Мат и Треј се одсликуваат во ликовите, највеќе во Кајл и Стен. Мат е одсликан во Кајл, а Треј во Стен. Треј веќе нема ист вкус како Мат, можеби затоа и на повеќето им се глупи епизодите во последно време, а порано им беа супер. Вкусот (или смислата на хумор) на Треј му е сменета. Во оваа епизода се претставени и несогласувањата на М и Т преку Ренди и Шерон. Преку к*р им е веќе. Запазете го убаво говорот на Шерон. (..every week it's kind of the same story in kind of a different way.) за епизодите на СП што излегуваат по 1 недела. Цел говор на Шерон зборува за тоа како им е преку к*р на М и Т. Па како да не им биде, кога од средно се заедно цело време, во секој проект па и во приватниот живот. (I can't fake it anymore) бидејќи по интервјуа и во јавноста кажуваат дека се е супер, но не можат веќе да фејкираат. Затоа и се разведуваат.
Стен е веќе во друга соба/кревет. Дали е со Ренди (мислам дека е со него) или со Шерон?
Картмен и Кајл се во добри односи (кога беа пред bus stop-от) и на крај од епизодата кога играа некоја игра се погледнаа и се насмевнаа. ШТО СЕ СЛУЧУВА, како може Кајл и Картмен да се во добри односи?!
Moжеби и наместо Мат и Треј се претставени два СП фанови. Едниот ги сака новите сезони, другиот ги сака старите.
Добро, можеби ќе ви изгледа ова глупо, но мислам дека нема да го продолжат договорот за повеќе сезони (15 им е последна) и мислам дека цела епизода е за тоа, дека веќе им е преку к*р од еден на друг и сакаат да прекинат со Саут Парк.
ИЛИ... се ова може да е само за да не остават во неизвесност. Во наредната епизода може да се средат работите (лесен проблем) и се да се врати во нормала.
ИЛИ, во саут парк стил, работите да се веќе вратени во нормала и да биде како ништо да не се случило. Kако во шеста сезона кога Кени умре и цела сезона го немаше и ненадејно се врати во божиќната епизода, како ништо да не се случило. Како и во епизодите кога требаше да се дознае која е мајката на Картмен. Кога во втора сезона чекаа долго време да дознаат која е мајката и бедно ги заебаа за првоаприлска шега и им направија епизода со Теренс и Филип.
Мислам дека ова е поверојатно, ќе биде стара финта ако ја искористат баш оваа што ја пишав, но очекувам нешто ново, креативно и смешно од нив. Премногу се залутав со првото значење

но сепак, мислам дека е можно и за мене има смисла.
Не пишав ништо за очигледните исмејувања на филмовите (со трејлерите и кај докторот) оти и не ми се важни многу сега.