South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Многу се исцрпени, и пробуваат да комбинираат стари финти со случките во денешницава али не им оди од рака, т.е. за нигде се.
Одма би се откажале доколку конкуренцијата го направи истото пред нив, али за разлика од нив бар Фемили Гај добро тераат засеа.

--- надополнето ---

5.5/10 последната.

Незнам што си гледал ти друже ама последните сезони од Фемили Гај се ужас. South Park бар се трудат колку толку да има некои асолни епизоди у сезона ама Фемили Гај........

Не беше лоша епизодата, ама сепак се вклопува во општата падната креативност што ја имаат последниве неколку сезони.
А за Фемили Гај, мое мислење е дека се единствените кои сеуште не се паднати, сеуште се на ниво.

Незнам што си гледал ти друже ама последните сезони од Фемили Гај се ужас. South Park бар се трудат колку толку да има некои асолни епизоди у сезона ама Фемили Гај........

Футурама > Симсонс > Фемили Гај > Саут Парк

ова сумирано само за последните сезони.

Man, this shit is wack, man. I just see all this shit fronting, man. I'm in the stand like ponzie all fuggin good, man. Bitch be callin me tappin that shit, man. XD

Да не ставам цитати од епизодата... Добра беше.

Да не ставам цитати од епизодата... Добра беше.
Дали само кај мене беше (и дали тоа намерно беше напраено) дека деловите од епизодата обратно идеа (почна со последниот дел, па вториот, па тек на крај одеше почетокот на епизодата)???? Ми делува дека имаат некој проблем на страната оти нема логика намерно да ги напраиле вака... прво се збунив, само што почна епизодата и за 5 минути заврши, и после продолжува од сосема друга точка и сфатив дека обратно идат трите акта, прво ми го пушти третиот, па вториот па првиот???

south park е полоша од family guy во последниве 2 години со исклучок на трите епизоди со супер хероите :P, а најдобра е The Simpsons и да не се расправаме :) и American Dad е супер иако е бледа копија на Family Guy

Дали само кај мене беше (и дали тоа намерно беше напраено) дека деловите од епизодата обратно идеа (почна со последниот дел, па вториот, па тек на крај одеше почетокот на епизодата)???? Ми делува дека имаат некој проблем на страната оти нема логика намерно да ги напраиле вака... прво се збунив, само што почна епизодата и за 5 минути заврши, и после продолжува од сосема друга точка и сфатив дека обратно идат трите акта, прво ми го пушти третиот, па вториот па првиот???
Јас ја симнав од торент...
и American Dad е супер иако е бледа копија на Family Guy
Тогаш, футурама е бледа копија на симпсонс. Разгледај од кого се сите тие серии

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom