South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Ауууу јака епизода мајке ми :). Особено последниот дел со Кени ме пресмеа. "I'm tired guys. Think I'm gonna go to bed." :boom:

Кој може да ми го најде исечокот од епизодата It's Christmas in Canada кога Кајл му бара помош на другите за да одат со него во Канада а овие ќе го одбијат и Картмен ќе се врати и ќе му рече дури и да не беше божиќ пак немаше да ти помогнам или така некако.

Новава сезона им е тежок просекус, незнам што е проблемов ...

Кога ми реплицираше бе, едит у секунда напраив ...
Иначе и рандом другар случајно го искоментира истово, нејсе, скалила подоле им е оваа сезона од све претходно што напраивја, имаа досадни епизоди каде ни едно бедно хаха не беше изводливо да се направи, а и на нетов читав дека на многу луѓе им е '' чудна " оваа сезона, едноставно не е тоа-тоа, освен пар епизоди.

Кој може да ми го најде исечокот од епизодата It's Christmas in Canada кога Кајл му бара помош на другите за да одат со него во Канада а овие ќе го одбијат и Картмен ќе се врати и ќе му рече дури и да не беше божиќ пак немаше да ти помогнам или така некако.

најди го тука... http://www.southparkstudios.com/search/?keywords=it's christmas in canada&contentTypes=Video&tag=

Хахахахахахх, закон епизода.
Се сомневав дека трилогијава ќе финишира со конечна смрт на Кени, но за среќа, Кени останува.

Кој к*р, едно чудо СПОЈЛЕРИИИИИИИИ се изначитав за последната епизода.

Луѓе, ако не знаете да коментирате, воздржете се барем 3-4 дена откако ќе ја изгледате последната епизода. фала

Кој к*р, едно чудо СПОЈЛЕРИИИИИИИИ се изначитав за последната епизода.

Луѓе, ако не знаете да коментирате, воздржете се барем 3-4 дена откако ќе ја изгледате последната епизода. фала
Па кој те тераше да ја читаш темава пред да ја изгледаш епизодата. :smir:

Не е до него, факт е дека сезонава им е далеку под нивото...

Последнава епизода им е убедливо најдобра годинава ама пак не е нешто посебно во споредба со старите епизоди...

Не ми се допаднаа многу ударните епизоди од оваа сезона (трилогијата со Conn & Friends... & Katulu :pos2: ) Просечни епизоди, на моменти супер, на моменти досадни. Останува уште да видиме последната епизода што тема ќе има, макар што јас мислам дека единствените вистински СП епизоди (во духот на СП) се Jersey Thing i Insheepstion сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom