South Park

StiX

Why so serious?
Член од
13 февруари 2008
Мислења
100
Поени од реакции
19
Како бе нема ништо поучно во South Park , па на крај на секоја епизода Стен или Кајл викаат , цитирам: I think i learned something today , и после тоа следи најдосадниот , ПОУЧЕН момент у серијата.:pos2:

Не е поентата на цртаниот да учи на храбрости , кодекси и чест :icon_eek::icon_eek: За такви работи има други програми АМАН. South park е за да се изнасмееме на црниот , патем кажано реален хумор од кој сите се оградуваат , а сите помислуваат на тоа...СЕКАД.
Ај поздрав ми се приглеа сеа :helou:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.429
Поени од реакции
6.076
Абе саут парк е еден Све друго може вода да му носи.

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike
Член од
7 август 2009
Мислења
115
Поени од реакции
16
ја ги имам гледано сите 13 сезони тра ла ла ла ла закон се мене ми викаат дека сум била ко картмен :nenene::nenene: ама тоа на зафрканции не дека сварно
south park rullzZZ
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
ајде уште 2 недели и нова епизода :vozbud: едвај чекам, незнам за шо би била епизодата, само знам дека нема да биде за мајкл џексон оти веќе имаат епизода за него :)

БТВ, имам интервју со Trey.. прочитајте го интервјуто и нешто повеќе инфо тука: http://sp-mk.com/index.php?topic=500.0

Исто имам и интервју со Matt, повеќе инфо и линк за download на интервјуто ќе најдете тука: http://sp-mk.blog.com.mk/node/248134

Сега интервјуто со Мат можете да го гледајте и онлајн на

Член од
27 септември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
9
Интервјуто го прочитав многу е добро секоја чест , едвај чекам да почне новата епизода

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike
Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
ja od south park od 13 sezona gi imam samo do 7 epizoda tolku ima na zamunda.net
da mi kaze nekoj kaj mozam da gi najdam drugite epizodi ako ima uopste???

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
orginalna strana na southpark www.southparkstudios.com <3 southPark:smir:
Убаво ќе биде некој модератор да го едитира првиот пост и да ги пише најосновните информации за СП како ова..

Ако треба јас ќе спремам добар вовед и мод само copy paste :)

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
леле ја гледав скоро цела 13 епизода и прејаки се ама она со Кајне Бест пак дека е гејфиш :pos2::pos2: инаку евеја песната

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Оф кој ремет ќе го удрат на оние емисиине на дискавери шо "ловат" духови и шо се тресат..

2 дена.. АЈДЕ!

thekillagorilla

Мортус
Член од
20 февруари 2007
Мислења
610
Поени од реакции
12
Dead Celebrities четврток..... според имево звучи дека че биди интересна.... но се можи да се пресврти...

Kajgana Shop

На врв Bottom