South Park

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Јас како ФАН на овие незнам у кој термин сеа ќе играат..дај кажете кога термини...

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ау едвај чекам за 2 дена. Немате појма колку ги сакам овие ликови.

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Абе и ја ги сакам премнооооогу ама нез кои термини се..дај кажете да се смеам и јас ебаго..

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.127
Поени од реакции
25.597
Мислам дека Паркер и Стоун ја однесоа комедијата до крајната можна граница на безобразност. Ама па е ужасно забавно со фантастични поенти и метафори доловени на ним уникатен начин. Изгледани сите епизоди освен долгометражниот, дефинитивно фан и со нетрпение ја чекам втората полусезонска премиера.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Абе и ја ги сакам премнооооогу ама нез кои термини се..дај кажете да се смеам и јас ебаго..
Онлајн можеш да ги гледаш на http://southparkstudios.com/episodes/ со најдобар квалитет се

На а2 ги даваат секогаш различно, а на ТВ програмата е

Понеделник - 23:30
Вторник - 23:30
Среда - 23:30
Четврток - 02:00
Петок - 00:30
Сабота - 00:40
Недела - 01:00

А би те советувал да не ги гледаш онлајн. да ги симнеш, ќе сакаш пак да ги гледаш ти гарантирам а пак да ги гледаш онлајн ќе ти испадне како 2 пати да си ги симнуел..

Симни ги преку торенти со некој програм за симнуење како Bitlord Или па можеби имаш веќе некој

Член од
6 октомври 2009
Мислења
49
Поени од реакции
0
Ajde neka dade mp3 ili isecok od moment koga terrence and philip vikaat c;mon terrence lets find tresaur pisuvanjeto moze na angliski mi e gresno ama za onie:salut::salut: koi gledaat znaat

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
South Park има супер пораки , значи креаторите на филмовите и серијалите се генијалци. Само неможе секој да свати и да види.
А и секоја серија им е направена од нешто актуелно случено во светот и они со тоа него кажува на публиката колку се глупави луѓето, политиката, црквата и све останато што американците секогаш го комплицираат до јаја.

П

Паган-др

Гостин
South Park ги даваат сега и на MTV Adria. Мислам понеделник, среда и петок идат од 10 вечер по 2 епизоди. Не ме фаќајте за збор за термините.

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
За 9 саата ќе ја прикажуваа најновата епизода (=

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Знае ли некој каде има на нет стирминг за Comedy Central?

Да ја гледаме премиерата на комеди сентрал преку нет :)а не да чекаме уште 5-6 саата за да ја стават на нет

?

..........

Гостин
Момци дајте некој линк кај можи наеднаш да симнам повеке епизоди?, од поновиве ги имам гледано до 12 сезона.....

Kajgana Shop

На врв Bottom