South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Јас како ФАН на овие незнам у кој термин сеа ќе играат..дај кажете кога термини...

Ау едвај чекам за 2 дена. Немате појма колку ги сакам овие ликови.

Абе и ја ги сакам премнооооогу ама нез кои термини се..дај кажете да се смеам и јас ебаго..

Мислам дека Паркер и Стоун ја однесоа комедијата до крајната можна граница на безобразност. Ама па е ужасно забавно со фантастични поенти и метафори доловени на ним уникатен начин. Изгледани сите епизоди освен долгометражниот, дефинитивно фан и со нетрпение ја чекам втората полусезонска премиера.

Абе и ја ги сакам премнооооогу ама нез кои термини се..дај кажете да се смеам и јас ебаго..
Онлајн можеш да ги гледаш на http://southparkstudios.com/episodes/ со најдобар квалитет се

На а2 ги даваат секогаш различно, а на ТВ програмата е

Понеделник - 23:30
Вторник - 23:30
Среда - 23:30
Четврток - 02:00
Петок - 00:30
Сабота - 00:40
Недела - 01:00

А би те советувал да не ги гледаш онлајн. да ги симнеш, ќе сакаш пак да ги гледаш ти гарантирам а пак да ги гледаш онлајн ќе ти испадне како 2 пати да си ги симнуел..

Симни ги преку торенти со некој програм за симнуење како Bitlord Или па можеби имаш веќе некој

Ajde neka dade mp3 ili isecok od moment koga terrence and philip vikaat c;mon terrence lets find tresaur pisuvanjeto moze na angliski mi e gresno ama za onie:salut::salut: koi gledaat znaat

South Park има супер пораки , значи креаторите на филмовите и серијалите се генијалци. Само неможе секој да свати и да види.
А и секоја серија им е направена од нешто актуелно случено во светот и они со тоа него кажува на публиката колку се глупави луѓето, политиката, црквата и све останато што американците секогаш го комплицираат до јаја.

South Park ги даваат сега и на MTV Adria. Мислам понеделник, среда и петок идат од 10 вечер по 2 епизоди. Не ме фаќајте за збор за термините.

За 9 саата ќе ја прикажуваа најновата епизода (=

Знае ли некој каде има на нет стирминг за Comedy Central?

Да ја гледаме премиерата на комеди сентрал преку нет :)а не да чекаме уште 5-6 саата за да ја стават на нет

Момци дајте некој линк кај можи наеднаш да симнам повеке епизоди?, од поновиве ги имам гледано до 12 сезона.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom