South Park

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Ne mi ja otvara taa strana, blokirana e vo Germanija :( Namesto nea ima southpark.de (mislam bese) ama tamu kasnat so epizodite, tek za dve nedeli ke izleze ovaa so south park...

U vrska so epizodata, definitivno najdobra ovaa sezona ali ipak ne bi ja ocenil kako edna od najdobrite... Interesna bese do pola, ama otkako kompjuterot ke go "vsmuka" Stan vnatre ondak otapuva malce ali nema veze, u sekoj slucaj bese ok za razlika od prethodnite 3 :)
Тоа со вшмукувањето го реметат филмот Tron legacy што треба да излезе. Не знам што толку лошо ја критикувате сезонава мене сите епизоди ми се болни. Изгледајте ги работите и прочитајте за случаите што ги реметат ќе ви бидат поинтересни доколку ви се без врска.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Тоа со вшмукувањето го реметат филмот Tron legacy што треба да излезе. Не знам што толку лошо ја критикувате сезонава мене сите епизоди ми се болни. Изгледајте ги работите и прочитајте за случаите што ги реметат ќе ви бидат поинтересни доколку ви се без врска.
Ма ги сфаќаме работите што ги реметат, ама мора да признаеш дека у последно време тоа го прават на дебилен начин...
Недостасуваат некои реплики какви што имаше во првите неколку сезони, како на пример онаа на Chef (не можам да ја извадам од памет):
"Children, there is time and place for everything... And it's called college." :pos:
Или па некои од Mr. Garyson: "No, it wasn't you Timmy, try again... Timmy did you not do your homework?" :pos:
Eпизоди за секс зависност или поплавување на планетата со мочка баш и не се многу интересни...

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
хахахахахах колку е јака епизодата за facebook

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Tina Yothers
Steve Irwin
Russell Crowe
Kurt Russel
Kanye West
Ben Affleck
Mickey Mouse
Sally Struthers
Paris Hilton
Bono
Opera Winfrey
Rosie O'Donnell
Mel Gibson
Tom Cruise
Rob Reiner
The Pope
Osama Bin Laden
Phil Collins
Hardly Boys
Micheal Jackson
Tiger Woods
Angelina Jolie
John Trovolta
Britney Spears
Kathy Lee Gifford
Sarah Jessica Parker
Hillary Clinton
Bill Clinton
Barbra Streisand
Martha Stewart

некои дамнешни се враќаат, некои нови присуствуваат :wink:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Ако може некој да ми даде видео клип од епизодата Mr Hankey the christmas poo каде Картмен ја пее божиќната песна за мајка му на Кајл.

Член од
26 октомври 2005
Мислења
71
Поени од реакции
3
Извинете што не сум во тек, може на погрешно место се обраќам, сакам да прашам дали некој знае дали во Скопје има некаде маици со South Park апликации.

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
глупа епизода

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
искрено хуморот ми беше под просек,гледам пак се навраќаат со таткото на картмен,
некако не убаво склопено ми делуваше
јбг можи и до мене да е :salut:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Мене ми баш ми направи мерак, се во епизодата се навраќаа на старите епизоди. Ако не си ги гледал сите епизоди или ако не се сеќаваш на нив може затоа да не ти се свиѓа, инаку супер беше епизодата ајде ќе има втор дел да се гледа :)

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
"Imagine it, Tim. No one could rip on you for all the rehashed movies you've made lately. There'd never be a TV show that pointed out you haven't had an original thought since Beetlejuice. And you put Johnny Depp and the same crappy music in every film. And if you're so in love with Johnny Depp you should just have sex with him already. No TV show could ever say that."

Добра епизода. Се враќаат по разочарувачката епизода со Тајгер Вудс.

Kajgana Shop

На врв Bottom