South Park

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Како не ви се свиѓа епизодава? Ги подебаваат славниве фаци до максимум!

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
fachpacker !

интересно, очекував некакво враќање како ретроспектива, и баш добро го сторија тоа... исто очекуев и бог да се појави уште еднаш!
:vozbud::vozbud:

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Јако беше на крај пак ја извадија barbra streisand
Baburaaaaaa, baburaaaaa...

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Одлична епизода, се чека следната, супер ќе биде!

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Who is Cartman's father?:nesum:
The father of Eric Cartman is indeed someone in this forum... The father is...
Who is Eric Cartman's father? Is it Zeegerman? Or is it baze_sk? Is it BloodyTampon or that little KORUN guy that follows Jigsaw around ?

:) :)

Yep... Се потсетив на s01e13

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.160
Поени од реакции
5.938
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Simpson's: South Park biggest opponent... :pos:

Иначе, ми се свиѓеше епизодава. Подобра од првите 3 во секој случај... Само едно нешто не ми се свиѓеше. Бидејќи беше навраќање на претходните 199 епизоди редно беше да ги има сите ликови. А сепак во оваа недостасуваше еден од главните ликови. Кени. Го имаше само во првите 2 мин. И тоа не ни прозборе. Тиња...

PS: ќе има продолжеток епизодава? пошто крајот беше у стилот на 01x13

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Симпсонови ги сметаат Фемили Гај како поголеми опоненти :toe:

а би требало да глеаме продужение од епизодава, не дознавме шо се случи дали џинџерите ќе ги исклучат детонаторите, и Стрејсленд ќе го уништи Колорадо и шо ќе се деси со Мухамед и sbf :tv:

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Вака сега.. Од Саут Парк имам гледано 2-3 епизоди на А2 кога го даваа :tv:
Сакам да почнам да гледам и си реков да ве прашам од кај да почнам која сезона е најинтересна. или од почеток да си почнам? :)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Вака сега.. Од Саут Парк имам гледано 2-3 епизоди на А2 кога го даваа :tv:
Сакам да почнам да гледам и си реков да ве прашам од кај да почнам која сезона е најинтересна. или од почеток да си почнам? :)
Ако мислиш сите епизоди да ги глеаш почни од почеток, ако мислиш само неколку епизоди би требало од 10та до 12-та сезона да ти се свиѓаат епизодите, иако мене СИТЕ ми се свиѓаат

P

Princ

Гостин
Јас пак би ти го препорачал спротивното - од прва до кај седма... натаму (според мене) станаа гола вода. Или еве, види една од втора сезона, и една епизода од 11та, и донеси сам заклучок :)

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Првиве серијали немаа обрнато толку внимание на тематиката, онака повеке тепаа на дебилен хумор :)

Понатаму почнаа да обрнат внимание на смислата на секоја епизода. Последниве неколку епизоди им се ОК.

Али за World Of Warkraft епизодата (Make Love Not Warkraft) е ремек дело неповторливо и заслужува оскар.

Casa Bonita исто е лудница...

P

PewDiePie

Гостин
Симсонс неможат со Саут Парк бе што ви е :tv:

Иначе на епизодата Something Wall-Mart this way comes-Season 8 има два моменти кога Картмен го дупи прво продавачот на една продавничка затоа што не му купува никој и овој мора да затвори а после и Кајл затоа што збори дека многу луѓе се останати без работа заради Вал март,засвирува на виолина страшно многу ми се свиѓа звукот кој го продуцира Картмен тие два моменти,да не знае некој која песна ја засвирува???

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.160
Поени од реакции
5.938
Симпсонови ги сметаат Фемили Гај како поголеми опоненти :toe:

а би требало да глеаме продужение од епизодава, не дознавме шо се случи дали џинџерите ќе ги исклучат детонаторите, и Стрејсленд ќе го уништи Колорадо и шо ќе се деси со Мухамед и sbf :tv:
Можеби, ама мене ми беше поентата дека South Park ги сметаат Simspons за нивни најголеми опоненти. А дали Симпсонови ја сметаат Family Guy за поголем ривал од South Park (иако мене таа серија ми е многу ретардирана) - не знам. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom