wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.668
- Поени од реакции
- 34.125
Не е тоа филмот од саат ипол?South Park: Bigger Longer & Uncut
Ко шо се сеќавам, не ја вади таму. :nesum:
Не е тоа филмот од саат ипол?South Park: Bigger Longer & Uncut
Тој е, таму ја вади, на крајот кога ќе се врати Satan во пеколот, ја трга капата и вика "Goodbye you guys", и оди во рајот.Не е тоа филмот од саат ипол?
Ко шо се сеќавам, не ја вади таму. :nesum:
немора да чекаш за на southparkstudios.comзашто вака прават со епизодиве?
- од кога ќе излезат можат да се гледаат 4-5 дена после ќе чекаш еден месец... боље на сите нека им биде премиера во ноември-декември, а не вака.:nenene:
Dead Celebrities ја иам само гледано од новиве, другиве ќе чекам да се средат сите и во декември негде да ги изглеам на раат.
знам за тој сајтот али премногу е лоша снимката и неможам таму да ги глеам, а ме мрзи да ги симињам од торент ако уопште ги има... затоа ќе чекамнемора да чекаш за на southparkstudios.com
можеш и на allsp.com да ги гледаш
а оначе се чека 1 недела за премиерата и после премиерата неколку дена епизодата нема да може да се гледа поради некои копирајтс глупости
На сајтот лоша снимка? Ај пробај пак, на официјалниот, а за торенти има и тоа многу.знам за тој сајтот али премногу е лоша снимката и неможам таму да ги глеам, а ме мрзи да ги симињам од торент ако уопште ги има... затоа ќе чекам
да, мора веднаш откога ќе излезе да ја гледаш иначе ќе чекаш месец дена... боље ќе чекам него ли без мерак да ја гледам
allsp.com - на овој мислев, читај малцеНа сајтот лоша снимка? Ај пробај пак, на официјалниот, а за торенти има и тоа многу.
ќе чекам шо да праам, боље така него една по една да ги глеам :wink:Друже, нејќеш да симнуваш, нејќеш лоша снимка, јебеш га ќе чекаш
Искрено малку почнаа да ме нервираат рипериве. Со цел да ја аплоудираат епизодата најбрзо што можат не ни проверуваат како им излегла. Пример "The F Word" им е со многу лош квалитет, а зборувам за DivX верзија (кој во случај на оваа епизода, има ист квалитет како real media).На сајтот лоша снимка? Ај пробај пак, на официјалниот, а за торенти има и тоа многу.
Тоа што им стана е 13 години South Park. Незнам што очекувате вие? Епизоди како старите? Неможе да има бидејќи се што им текнало е веќе направено. Чудно е како воопшто издржаа волку долго, а сеуште да се смешни.Нешто оваа сезона ја сјебаа, повеќе епизоди се глупи
Незнам шо им стана на мет и треј, дали остареа многу или...
Me потсети на: Simpsons did it. Simpsons did it.Тоа што им стана е 13 години South Park. Незнам што очекувате вие? Епизоди како старите? Неможе да има бидејќи се што им текнало е веќе направено. Чудно е како воопшто издржаа волку долго, а сеуште да се смешни.