South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
-- Spoiler alert за втората епизода (не читај ако не си ја гледал) ---

Вторава епизода беше добра, едино не сфатив која беше таа во сонот на Картмен што му кажа дека пирамидата треба обратно да биде, тој дел малце бош ми беше што така се реши целиот хаос ама претпоставувам има финта со таа жената (која е), али ја не знам... Али во секој случај добра беше епизодата.

-- Spoiler alert за втората епизода (не читај ако не си ја гледал) ---

Вторава епизода беше добра, едино не сфатив која беше таа во сонот на Картмен што му кажа дека пирамидата треба обратно да биде, тој дел малце бош ми беше што така се реши целиот хаос ама претпоставувам има финта со таа жената (која е), али ја не знам... Али во секој случај добра беше епизодата.

Aunt Jemima.

Тоа е тоа! Изгубија инспирација одамна. Последните неколку сезони ги гледам затоа што сум нивни преголем фан. Првата епизода од последнава сезона едвај чекав да заврши, вторава не беше лоша, али заебанциите беа истите. Не знам, можеби јас се претворив во старо мрчало...

Тоа е тоа! Изгубија инспирација одамна. Последните неколку сезони ги гледам затоа што сум нивни преголем фан. Првата епизода од последнава сезона едвај чекав да заврши, вторава не беше лоша, али заебанциите беа истите. Не знам, можеби јас се претворив во старо мрчало...

When Hitler rose to power, a lot of people just stopped playing. And you know who those people were? The French. Are you French, Agata Beata? Voulez Vous Couchez Avec Moi, Agata?

Кога не пратите НФЛ настани.. (n)

:D[DOUBLEPOST=1412542223][/DOUBLEPOST]
Го кликаш линков на фб и одоздола самиот фејсбук ти дава suggestion links
xLYaFJV.jpg

проблем е шо е американско шоуто и голем број од епизодите се референци за нешто шо се случува во УСА(нешто шо појма неаме ние овде) и затоа ко изгубени сме :)
башка фактот дека сакаат да мешаат саут парк хумор и интелегентен хумор и на крајот да имаат некоја порака за целата настаната ситуација ..
едноставно се навикнав и забавни ми се иако се осеќа падот на квалитет. а и Треј и Мет не се замараат многу :)

Добра епизодава. (y) Биле и посмешни али сепак колку толку си го држат квалитетот.
Also поврзаност меѓу епизоди ? :eek: :vozbud::vozbud:

Утре ќе ја гледам. Првиве две ме разочараа катастрофално. Искрено за мене си кажувам, ова им е трета мајка да ја погодат ко што треба. На претходните две ни еднаш не се ни насмеав. Ако сега е исто, пиши пропало.

Утре ќе ја гледам. Првиве две ме разочараа катастрофално. Искрено за мене си кажувам, ова им е трета мајка да ја погодат ко што треба. На претходните две ни еднаш не се ни насмеав. Ако сега е исто, пиши пропало.

Riki, ocajno sakas da ostares. :D

Sekoja sezona gi ima muabetive, deka ne se toa sto bea... samo od razlicni likovi.

Uvek ja branev, i kje ja branam serijava.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom