South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Ја изгледав последната сезона и South Park дефинитивно си го држи квалитетот, јак хумор и јака поента ко секогаш.
Само криво ми е што сега има само 10 епизоди од сезона :(

Screw you guys, Im going home! :D најсмех ми е ова кога ке го каже Ерик :D

Си ги изгледав периодов пак сите епизоди, и повторно по некоја рандом епизода дневно си пуштам.

Денес ми се погоди Kenny dies. :place:
Колку е само најтажна епизодава. Моментот кога Кајл го теши Картман, потоа болницата, песнава...

Денес ми се погоди Kenny dies.
Ова исто како да пишеш

"Еве почнав да гледам индиски серии, баш денеска ја гледав епизодана у која што ликовиве си се гледаат во slow motion со драматична музика у позадина"
:ROFLMAO:

Ова исто како да пишеш

"Еве почнав да гледам индиски серии, баш денеска ја гледав епизодана у која што ликовиве си се гледаат во slow motion со драматична музика у позадина"
:ROFLMAO:

Good point there. (y)

Јес да стaлно умира и сите сме навикнати на тоа, ама признај дека доста се разликува епизодава од тие класичните "умирања". Немаше она oh my god they killed Kenny.. you bastards и потоа ко ништо да не се случило, туку навистина се загрижени и тажни децава за него (добро, освен Картман - иако добра му беше геј сцената со Кајл.) :icon_lol:

тажна е епизодата, бре! :noze:

Good point there. (y)

Јес да стaлно умира и сите сме навикнати на тоа, ама признај дека доста се разликува епизодава од тие класичните "умирања". Немаше она oh my god they killed Kenny.. you bastards и потоа ко ништо да не се случило, туку навистина се загрижени и тажни децава за него (добро, освен Картман - иако добра му беше геј сцената со Кајл.) :icon_lol:

тажна е епизодата, бре! :noze:

Се согласувам. На времето качив температура од плачење. :pos:

Well how's the shoe fit pal?

I think it fits pretty good.

Well ok, let's see if it fits better than THIS KNIFE THROUGH YOUR FUCKING SKULL BASTARD!!!

Milkman don't get scared... not with free pussy at every doorstep.

1384096_10152372648192005_1885142418661104598_n.jpg

3 MORE WEEKS :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom