SonyEricsson Xperia X1

• Креатор на темата Креатор на темата ang3l4o
  • Време на започнување Време на започнување
Телефонов е компјутерче и камера, а у исто време е многу шмеќерски и убав на изглед така да вреди за парите дефинитивно. Јас го имам сребрениот, пошто црниот ептен машки е.

И нема проблем, ако те занима уште нешто, прашај, јес да, ко што реков, не се разбирам многу многу :)

Телефонов е компјутерче и камера, а у исто време е многу шмеќерски и убав на изглед така да вреди за парите дефинитивно. Јас го имам сребрениот, пошто црниот ептен машки е.

И нема проблем, ако те занима уште нешто, прашај, јес да, ко што реков, не се разбирам многу многу :)
ama ribcinjata naj-interesni ti se,a? :) stvarno mn jak panel e.

Ja иам Г 900. и тој е спор ради ОС

Рипчињата ми се хит!:vozbud: :):):)

Па и ја сакав прво Г 900, ама немаше нигде црвен и се напнав и тогаш го видов овој... љубов на прв поглед :)

Ај пошто си со телефоните, кажи ми иако ќе го разгледувам убаво, како е батеријата, бидејќи има оперативен и нормално се користи се повеќе како компјутер се инсталира софтвер и слично, дали може да сметам на јака батерија? Многу корисници на Омниа се жалат на батеријата дека е слаба.
Исто кои негативности мислиш дека ги има?
Ако на Омниата се жалат... тогаш HTC Diadmon, HTC Touch Pro, Apple iPhone ако користат што ќе биде нивниот коментар? Омниата од сите овие имаше најјака батерија.

Дали се успоруваат апликации при полна меморија и дали е доволно брз оперативниот? Исто видов на нет дека од HTC како производител имало фабричка маана, на сите телефони од материјалот, дали некој може да каже нешто во врска со ова? Фала

Ако на Омниата се жалат... тогаш HTC Diadmon, HTC Touch Pro, Apple iPhone ако користат што ќе биде нивниот коментар? Омниата од сите овие имаше најјака батерија.

Ја сум слушнал луѓе и еден другар што на омниа им траела батеријата по 12-тина часа :toe:

Дали се успоруваат апликации при полна меморија и дали е доволно брз оперативниот? Исто видов на нет дека од HTC како производител имало фабричка маана, на сите телефони од материјалот, дали некој може да каже нешто во врска со ова? Фала

каква фабричка мана бе друже на што тоа што си читал ... ја сум користел и користам веќе трето хтц немаат мука ?

Ја сум слушнал луѓе и еден другар што на омниа им траела батеријата по 12-тина часа :toe:

каква фабричка мана бе друже на што тоа што си читал ... ја сум користел и користам веќе трето хтц немаат мука ?

Значи се јавуваат кракови од производител HTC. Само кај HTC производител тоа. Значи зборам за xperia од производител HTC.
Така стои на gsmarena.com. Такада кај нас не е сигурно. Исто пишува да се одбира производител СЕ и плус СЕ планираат да откажат прозиведување од HTC поради тие кракови на пластиката.

Значи се јавуваат кракови од производител HTC. Само кај HTC производител тоа. Значи зборам за xperia од производител HTC.
Така стои на gsmarena.com. Такада кај нас не е сигурно. Исто пишува да се одбира производител СЕ и плус СЕ планираат да откажат прозиведување од HTC поради тие кракови на пластиката.

Кракови мислиш на пукнатини на пластиката ?

па и ајфон легендарен шо падна пола свет по него сра*е невидено и на него пука пластиката :vozbud:

иначе експеријата ми изгледа како доста цврсто изработен телефон

Нема никакви мани. Веруј имам многу ХТЦ-иња пројдено и немале мана.

Епа имаше мислам тие од германос беа со тапа ром. Не сум сигурен али кога ќе и смениш ром ќе си тера супер. Огромна батерија има омниата;)

Тоа за батеријата не е точно ОСВЕН АКО ТИЕ ШТО СЕ ЖАЛАТ ИМАТ НЕКОМПАТИБИЛНО RADIO со ROM
Како и да е не препорачувам да купувате телефон без тастатура освен ако не е IPHONE.. бидејќи Windows MObile е повеќе за бизнис корисниците а IPHONE ти е за Fancy заебанции и ебаванции.
Едно не ми е јасно!! :) Зошто сите го оцрнуваат хтц кога Xperia е произведена токму од хтц?..

Имам HTC tytn ll(KAiser) веќе подолго време и искрено не би го сменил за Xperia - Иако Xperia Има малку подобар процесор и нешто подобрувања во резолуцијата и графиката сепак пробајте да пишувате и работите на HTC TYTN ll па XPERIA ќе забележите дека тастатурата Na htc е незаменлива.. Xperia Има многу лоша тастатура и не баш одговара на нашите посакувања.
Htc TYTN ll + добро ромче и радио ќе го направите супер за работа - право чоколадце на кое ќе работиш со сласт.
Xperiata не е нешто посебно, за оние кои што сакаат слични перформанси земете HTC touch pro ili TYTN ll (за помала пара) во спротивно чекајте на Touch pro ll :)

инаку за оние што се запалија по Визуелниот Task switcher на Xperia - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=420220 еве нешто слично со исти ефект

Xperia има лоша тестатура?:nesvest:

Amongst the very first initiatives that act as testimonial to the value of the agreement reached are the Sony Ericsson Juventus Edition mobile, the Juventus panel for Xperia X1 and Playnow Arena with special Juventus content.

Ке има и со Juventus Edition. Sony Ericson потпиша со Јувентус договор за спонзорство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom