trickster
Remember the name …
- Член од
- 19 август 2007
- Мислења
- 452
- Поени од реакции
- 14
Znaes zosto e tolku prodavan zosto za razlika od sekoj drug model na telefon i-phone imase neverojatna reklama a da i ja kolku sto znam u Amerika fala bogu sto e tolku prodavan koga amerikancite sekogas si gi kupuvaat svoite proizvodi ako vidis po statistika u Amerika nikoj ne kupuva nokia,sony-ericsson,samsung gi kupuvaat ama retko a skoro site kupuvaat motorola i eve sega i-phone i dvete se Americki brandovi zoso i-phone ne e tolku prodavan u evropa zaso e malku daleku od modelite na nokia,sony ericsson,samsung a ja neznam sto ima tolku eve sto go falite sum go probal ne mi ostavi vpecatok a da i cenata na i-phone bese 300$ ja kolku sto se sekavam ne gledajte vie kaj nas po mobilarive cena a na nokia N95 8gb e 500 evra eve sony ericssonov ke bide 700 evra pa samo po cenata moze da vidis razlika.
Леле ајфон само американците хех според статистика сакаш има повеке продадено ајфони низ европа него во америка реков провери па збори, друго секоја реклама го продава производот тоа е точно но откога ке го купиш или ке го купи малку поголема маса на луге ако тој нечини ке дојде до глобално незадоволство и никој нема да го купи пошо ако не си знаел најдобра реклама е човекот така да и тука си ја утнал работава...
a da da ne zaboravam nema video,mms,gps,3g,camera 2 mp WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!da nokia pred 5 godini imase i video,mms,sony ericsson i samsung veke imaat modeli so 8mp kamera![]()
Леле вакви ај ноу евритинг фаци со лопата да ги собираш ... баба стојна да не ти го опишувала ајфон абе друже имаш нет колку толку си писмен пиши побарај карактеристики види што има како има па збори.....
има видео прог .видео рекордер, има ммс прог.свирли ммс,и има уште 7 до 8000 програми кои можеш да ги користиш, нема 3г и да има камера од 2 мп која е доста квалитетна и ако ме прашуваш мене сосема непотребна значи купувам телефон а не фотоапарат (секако голем плус би било да има и појака камера но тука станува збор за телефон)....
трте пошто се представи за доста компетентна личност во врска со телефониве само ке се насмеам за да не те посрамам ....
извини пријател како го тестираше ги вртеше сликите и го отклучуваше и заклучуваше хех па на дете од 5 год дај му го телефонот и ке свати дека тоа што го кажа нема везе,а и за разлика од нокиа(не си еднинствен кој поседува нокиа) каде што првата серија на 95ка беше тежок шкарт и кикс ајфон до сега не покажал такви резултати....
(а да ке заборавев хехехех ти ајфон кога си го тестирал не сме можеле ни да предпоставиме каков е оф леле ај ако ти е полесно така нека биде)