SonyEricsson Xperia X1

• Креатор на темата Креатор на темата ang3l4o
  • Време на започнување Време на започнување
И Sony и Nokia, се мачат да го стигнат iPhone-от. Пробуваат да направат нешто слично..

И Sony и Nokia, се мачат да го стигнат iPhone-от. Пробуваат да направат нешто слично..

да да. Џабе им е, ко се ланча сеа Apple нешо учте појако ќе се чешаат сите.
:vozbud:

Сите имаат пандани на iPhonot, Nokia, LG, SE, Blackberry, Samsung, kineskive...

Аман веке, што има тај ајфон повеке од моделите на нокиа*? Ај кажејте ми, освен еден дизајн и тачскрин јас не гледам други функции на ајфон.

*н95 8гб, 5800 експрес мјузик, н96 сега и новиот н97 и уште омниа и многу модели кои го јадат ајфон-от во секоја смисла.

оф лееле....де споредете ги Самсунг Омниа и Нокиа 5800 Експрес Мјузик со Ајфон па видете кој е поарен

оф лееле....де споредете ги Самсунг Омниа и Нокиа 5800 Експрес Мјузик со Ајфон па видете кој е поарен
Ај бе ти спореди ми ги и кажи ми кој е поарен, ајде.

што го тапите со ајфон на тема за експириа прекратете!!

Ај бе ти спореди ми ги и кажи ми кој е поарен, ајде.
Сори за офтопик....

Ајфон - 2 мегапиксели камера
Самсунг Омниа - 5 мегапиксели камера
Нокиа 5800 - 3,15 мегапиксели камера

Ајфонот нема блиц, нема зум, нема авто фокус...Исто така со ајфон не можеш да снимаш видео клипови што ептен не ми се допаѓа кај него.
Не реков дека ајфонот е лош. Мене многу ми се допаѓа но зборот ми беше дека има и подобри од него. :smir:

Сори за офтопик....

Ајфонот нема блиц, нема зум, нема авто фокус...Исто така со ајфон не можеш да снимаш видео клипови што ептен не ми се допаѓа кај него.
Не реков дека ајфонот е лош. Мене многу ми се допаѓа но зборот ми беше дека има и подобри од него. :smir:

Do koga be vakvi faci ke go opisuvaat telefonot sto samo go videle na slika ili ako im padnal slucajno vo race se sto napravile e ja svrtele slikata i se izraduvale of leleee pun kurac strucnjaci .....

Сори за офтопик....

Да надополнам дека исто така може да се конектира преку bluetooth само со други i-phone телефони. Сега може го смениле на 3g-то ама на 2g-то така беше

што го тапите со ајфон на тема за експириа прекратете!!

Фала богу,ама нема кој да те прочита.

Прекинете со офтопик,аман веќе.
А и за офтопик муабетот,Трикстер е во право

Стигна и во 2бе...ама 65к бои? Зошто така? :)

Toa e do operativniot sistem.WM podrzuva max 65 000 boi i max resolucija 800x640.Xperia toa i go ima.Se nadevame deka noviot Windows Mobile ke moze da poddrzuva poveke.
Se izvinuvam sto begam od tema ama citam i nemozam da ne iskomentiram za iPhone.Stvarno napravi boom vo svetot,ama kako sto kazaa nekoi edna od pricinite e reklamata.spored mene iPhone moze da se pofali pred drugite telefoni samo za 3 raboti.Prekrasen dizajn(Apple se razbira),nesporedliv touchscreen i mn brz user interface.seto drugo e najobicno na svet.
A xperia-va konecno stigna i kaj nas.Jas sum freak za mobilni si priznavam,rabotev 1 saat na xperia da ja probam(pred 3 meseci) i sum PREZADOVOLEN.Licno mene mi e omilen telefon zaedno so HTC HD .i dvata imaat skoro ista cena,koja za zal e mn visoka.Dolgo go cekav i go docekav i ako nekoj se dvoumi da go kupuva nema voopsto da zazali.Bas e prekrasen vo mn raboti...

seXperia rocks

Јас си го купив. Топови!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom