65k бои? :uvo:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
65k бои? :uvo:
E колку се? Ој види на интернет па после викај :smir:65k бои? :uvo:
И Sony и Nokia, се мачат да го стигнат iPhone-от. Пробуваат да направат нешто слично..
Аман веке, што има тај ајфон повеке од моделите на нокиа*? Ај кажејте ми, освен еден дизајн и тачскрин јас не гледам други функции на ајфон.И Sony и Nokia, се мачат да го стигнат iPhone-от. Пробуваат да направат нешто слично..
Ај бе ти спореди ми ги и кажи ми кој е поарен, ајде.оф лееле....де споредете ги Самсунг Омниа и Нокиа 5800 Експрес Мјузик со Ајфон па видете кој е поарен
Сори за офтопик....Ај бе ти спореди ми ги и кажи ми кој е поарен, ајде.
Сори за офтопик....
Ајфон - 2 мегапиксели камера
Самсунг Омниа - 5 мегапиксели камера
Нокиа 5800 - 3,15 мегапиксели камера
Ајфонот нема блиц, нема зум, нема авто фокус...Исто така со ајфон не можеш да снимаш видео клипови што ептен не ми се допаѓа кај него.
Не реков дека ајфонот е лош. Мене многу ми се допаѓа но зборот ми беше дека има и подобри од него. :smir:
Сори за офтопик....
Ајфон - 2 мегапиксели камера
Самсунг Омниа - 5 мегапиксели камера
Нокиа 5800 - 3,15 мегапиксели камера
Ајфонот нема блиц, нема зум, нема авто фокус...Исто така со ајфон не можеш да снимаш видео клипови што ептен не ми се допаѓа кај него.
Не реков дека ајфонот е лош. Мене многу ми се допаѓа но зборот ми беше дека има и подобри од него. :smir:
што го тапите со ајфон на тема за експириа прекратете!!
Стигна и во 2бе...ама 65к бои? Зошто така?![]()
и ???Јас си го купив. Топови!