SonyEricsson Xperia X1

• Креатор на темата Креатор на темата ang3l4o
  • Време на започнување Време на започнување
Да во споредба со HTc Tytn 2.. пробај ја тастатурата на Kaiser и ќе сватиш за што зборам.

Ааа ок, јас мислев као општо земено лоша е. Јес да ипак важи тоа за кого како. :)

se

odnosno najdobriot mob so ima se vo nego staeno i sega e При-пејд - 34990.00 Ден

da ne nabrojuvam natamo inace ekran e 65k poso windowls tolku podrzuva jbg ama toa e samo brojka koj go videl znae so e najboli ekran

Абе нема ништо совршено, зависи што бараш. Сепак има слаба камера и маани со изработката на пластиката.

odnosno najdobriot mob so ima se vo nego staeno i sega e При-пејд - 34990.00 Ден

da ne nabrojuvam natamo inace ekran e 65k poso windowls tolku podrzuva jbg ama toa e samo brojka koj go videl znae so e najboli ekran
sega При-пејд - 33990.00 Ден +SIM TMobile

34.000 е многу скапо за ваков телефон.

Htc TYTN ll + добро ромче и радио ќе го направите супер за работа - право чоколадце на кое ќе работиш со сласт.

HTC Tytn 2 повеќе личи (а богами и тежи) на цигла отколку на чоколатце. :vozbud:

А и квалитетот на изработка не е ништо посебно, особено кога ке се земе во предвид цената по која почна да се продава тој телефон. Срамота е телефон со цена од околу 40000 денари да има толку чкарт заден капак.

Xperiata во поглед на квалитет на изработка е каде каде подобра. Затоа и многу ми се свиѓаат метални телефони. :)

na pazar3 ima go nudat za 250 eur.

cisto kolku da si imate ko informacija

Имам едно прашање за овој телефон...Еден мој пријател го купи пред неполн месец од Космофон некаде ококу 500 евра или незнам колку на припејд колку е...И се видов вчера со него ми кажа дека телефонот не бил таков како што го претставувале, кочел нешто правел некој софтверски проблеми и други работи сега да не должам многу...Тие што го имате потврдете дали се овие работи точни или тоа може да е само до некои багови во ОС-от или можда телефонот е некое кинеско производство и сл...Благодарам однапред...:toe:

И BTW ако го купиш на претплата од Космофон дали може да се користи и на T-Mobile сим или само на Космофон?

Se

Имам едно прашање за овој телефон...Еден мој пријател го купи пред неполн месец од Космофон некаде ококу 500 евра или незнам колку на припејд колку е...И се видов вчера со него ми кажа дека телефонот не бил таков како што го претставувале, кочел нешто правел некој софтверски проблеми и други работи сега да не должам многу...Тие што го имате потврдете дали се овие работи точни или тоа може да е само до некои багови во ОС-от или можда телефонот е некое кинеско производство и сл...Благодарам однапред...:toe:

И BTW ако го купиш на претплата од Космофон дали може да се користи и на T-Mobile сим или само на Космофон?

Najverojatno do o.s. e prob. zatoa mu koci baguva neka go nadogradi bi trebelo potoa da nema prob.

Може не е многу по тема ама ајде може некој од овие што повеќе се бафтаат со мобилни (пред се некро) да ми каже што е поквалитетно тачскринот на нокиа 5800 или слајдерот на експериата, со други зборови што има поголеми шанси да се расипе. Прашањево доаѓа по повод што нешто гледав тука кај мене што за 2 годишен пoстпејд договор (8 евра претплата) го нудат нокиа 5800 за симболични 10 евра односно експериата за 110 евра. Што би избрале, ги молам тие што се фанатици по SE односно нокиа да не коментираат пошто нивните коментари нема да ми значат ништо

па добро фанатик сум на сони ама шо има врска, х1 е слајд па така да флетот кога тогаш ке си еби мамата а тачот на кој било телефон ке си работи ако не го скршиш а за тоа треба да си невнимателен или пијан

Може не е многу по тема ама ајде може некој од овие што повеќе се бафтаат со мобилни (пред се некро) да ми каже што е поквалитетно тачскринот на нокиа 5800 или слајдерот на експериата, со други зборови што има поголеми шанси да се расипе. Прашањево доаѓа по повод што нешто гледав тука кај мене што за 2 годишен пoстпејд договор (8 евра претплата) го нудат нокиа 5800 за симболични 10 евра односно експериата за 110 евра. Што би избрале, ги молам тие што се фанатици по SE односно нокиа да не коментираат пошто нивните коментари нема да ми значат ништо

Како може да се расипе тачот ? тачот не се расипува од ништо друго е да го пукнеш

и слајдерот нема да има мака ... ама може да си имаш мака со флетот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom