Sons of Anarchy

• Креатор на темата Креатор на темата acereal
  • Време на започнување Време на започнување
Септември некаде, протечена е скрипта со главниот аутлајн за новата сезона. Кој сака, нека ја побара на нет.
Нормално, има спојлер алертс.

Тазе нов фан, денеска ја почнав, еве ме на половина од прва сезона, планирам утре другите па да ставам втора да се симнува. Одлична е - долго време ми беше во план ама изгледа сега и дојде вистинското време, ќе гледам да соберам сили да ги изгледам сите шест сезони, во просек ми требаат два дена за една сезона.

Гема ми е најзакон лик:cuc::cuc::cuc:

Супер е серијата, доста интереси и инспиративни ликови(со исклучок на последнава сезона која ми здодеа и не ја догледав иако знам дека нешо опасно ќе се деси на крајот)
Од кога ја почнав па навака, ми создаде симпатии кон моторџиските клубови, конкретно кон Ноќните Волци, па здравје, можеби еден ден ќе им се придружам:)

Ја има ли првата епизода од новава сезона на нет испаднато?:)

Очекувам Џакс маме да им ебе на сите, оти ако не им ебе ќе се разочарам.:mad:

ke касни оваа ...

It all starts Tuesday, Sept. 9 as the motorcycle drama Sons of Anarchy debuts its seventh and final season. FX will be airing the Sons of Anarchy premiere at 10 p.m. and extend to become its longest episode ever, ending at 11:45 p.m.

Ја има ли првата епизода од новава сезона на нет испаднато?:)

Очекувам Џакс маме да им ебе на сите, оти ако не им ебе ќе се разочарам.:mad:
Очекувам сите да си ебат матер сезонава , ке испоумрат сите ,а кој ке преживее ке заврши у затвор.
Кажа сатер најкрвава и брутална серија некогаш видена на тв ке биде последнава сезона.
Bring it on

Очекувам сите да си ебат матер сезонава , ке испоумрат сите ,а кој ке преживее ке заврши у затвор.
Кажа сатер најкрвава и брутална серија некогаш видена на тв ке биде последнава сезона.
Bring it on

Истиот кажа, бар имаше пишано по страниве дека
повеќе од 2 нема да умрат од СОА.
Дали лажел или не, ќе си гледаме и видиме. :cautious:

Страшна серија, штета што ќе заврши со сезонава. Но, подобро додека вреди, отколку да ја исерат. :)

Јас ве напуштам од темава , а ќе ви се придружам откако ќе излезе последната епизода :D Сакам да ја изгледам на раат цела сезона во ден или два , не вака со паузи не ми е интересно :D

Јас ве напуштам од темава , а ќе ви се придружам откако ќе излезе последната епизода :D Сакам да ја изгледам на раат цела сезона во ден или два , не вака со паузи не ми е интересно :D

Секоја чест ако издржиш.

Да знаеш само што све се деси у првава. Ауууу..,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom