Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Валенсија ќе ја земе оваа. :D
Најтежок распоред има Валенсија. Јас и ти имаме скроз ист, 5 бота, Арсенал и меѓусебната. Ќе биде јако. :D

Најтежок распоред има Валенсија. Јас и ти имаме скроз ист, 5 бота, Арсенал и меѓусебната. Ќе биде јако. :D
Да ама јас планирам да играм со комбиниран состав до крај.

Јас имам најтежок распоред. Треба се да тепам до крај за да имам некаква шанса, а тешко тоа. Да се надеваме само дека нема Барса да освои, кој ќе се замара следна сезона пак.

Иначе вчера шест гола од шест различни играчи.

САУУУУУУУУУУУУУЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

На крак титулата ќе ја изгубам од Ули Хенес што едбај го убедивме да игра и Кепа Аризабалага, што му го пуштив јас, кои ми скинаа 4 поени. :facepalm::facepalm:

Де Геа, Манолас, Сидибе, Матич, Фернандињо, Толисо, Стерлинг, Кутињо, Коста, Ди Марија, Суарез, Лукаку, Мората на продажба, пуштајте понуди, одлични играчи со одличен скор, ефтино, секоја понуда која е фер ќе се прифати.

Де Геа, Манолас, Сидибе, Матич, Фернандињо, Толисо, Стерлинг, Кутињо, Коста, Ди Марија, Суарез, Лукаку, Мората на продажба, пуштајте понуди, одлични играчи со одличен скор, ефтино, секоја понуда која е фер ќе се прифати.
Тепај во четврток, па после прај распродажби.

Форца нерешено, со најмалце порази ќе завршам четврти. :pos:

Како се редат резултативе, на крај пак @Донев ќе ја земе на гол разлика.
Колку јако би било тоа :icon_lol:
Ама и да не освојам, битно да останам единствен на врвот, со најмногу титули.

Одмарав состав во неделата за да влезам со 100% против донев и сум заборавил да наместам прв тим. Ваљда не го почастив титула мме.

Одмарав состав во неделата за да влезам со 100% против донев и сум заборавил да наместам прв тим. Ваљда не го почастив титула мме.
Играш последно коло со Валенсија, така да.... :D[DOUBLEPOST=1551388375][/DOUBLEPOST]
Колку јако би било тоа :icon_lol:
Ама и да не освојам, битно да останам единствен на врвот, со најмногу титули.
Јас неам шанса после колово, ти ќе треба да кикснеш со некој бот или да надокнадам 8 гола за 2 кола што е невозможно. :)

@Makaron како и обично, изигра колку да ме заебе, бар да ме тепаше ебате... И во ЛЕ ми зема титула така.

Играш последно коло со Валенсија, така да.... :D[DOUBLEPOST=1551388375][/DOUBLEPOST]
Јас неам шанса после колово, ти ќе треба да кикснеш со некој бот или да надокнадам 8 гола за 2 кола што е невозможно. :)

@Makaron како и обично, изигра колку да ме заебе, бар да ме тепаше ебате... И во ЛЕ ми зема титула така.
Е види го, и јас бев во борба до пред едно две кола, градам респектабилен тим, не е заебанција ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom