Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Празни екипи со слаба економија, 200 мил буџет и макс 30 играчи, а без ограничување на рејтинзи. Ако некој е луд нека лупне 200 на меси.

Не памтам точно, ама знсм дека и ти и џими искористивте играчи кога продававме со клипот од вторите екипи.. Иначе нема веза, малце похрабри да се другиве и ќе паднеш сигурно, ама многу се испичкаа 5 души останавме, што значи во 10 утакмици се решава цела сезона..

Кажувајте за нова лига шо прајме? Сакате латино? Кастом со посебни правила? Празни екипи и да има ограничувања на број на играчи?
Помисли малце или провери таму и кажи ми баш што си ми дал. И јас не памтам, ама тешко дека мене си ми продал јак играч. Мислам ми продаде еден играч, ама не ми текнува сега кој беше, па и тоа што го немам сега во тим доволно кажува :D
А за Клипче нема потреба да зборам, човекот гледаше секој нов играч што е можно повеќе да го заебе и да го излаже за да му земе играчи. И мене доста ми зема со трансфери како Геце за Иско и слично. После сфати што правел и почна да донира, ете до ден денес има грижа на совест и сака да помага, не да се бори за трофеи. Уште има кошмари поради криминалот што го правеше на времето :D[DOUBLEPOST=1535102330][/DOUBLEPOST]
Не памтам точно, ама знсм дека и ти и џими искористивте играчи кога продававме со клипот од вторите екипи.. Иначе нема веза, малце похрабри да се другиве и ќе паднеш сигурно, ама многу се испичкаа 5 души останавме, што значи во 10 утакмици се решава цела сезона..

Кажувајте за нова лига шо прајме? Сакате латино? Кастом со посебни правила? Празни екипи и да има ограничувања на број на играчи?
Ми текна, Саул го земав кој тогаш беше скроз небитен играч и изиграл 12(5) натпревари кај мене на кои дал два гола и имал фантастичен просечен рејтинг 6.67. И тоа сум ти дал 50 милиони. Кај е он сега? Сигурно тоа ти бил планот од старт, да не го префрлаш директно во Барса дека ќе се буниме, па ај ќе го дадам на некој и после ќе му го земам :neetaka:

Последно уредено:
Помисли малце или провери таму и кажи ми баш што си ми дал. И јас не памтам, ама тешко дека мене си ми продал јак играч. Мислам ми продаде еден играч, ама не ми текнува сега кој беше, па и тоа што го немам сега во тим доволно кажува :D
А за Клипче нема потреба да зборам, човекот гледаше секој нов играч што е можно повеќе да го заебе и да го излаже за да му земе играчи. И мене доста ми зема со трансфери како Геце за Иско и слично. После сфати што правел и почна да донира, ете до ден денес има грижа на совест и сака да помага, не да се бори за трофеи. Уште има кошмари поради криминалот што го правеше на времето :D

Нормално дека ќе глеаш на почеток да си ги искористиш јаките преговарачки особини :Д

Геце за Иско ти е право ремек дело, ги иам уше многу сигурно ама небитно сеа.

Нова лига, празни тимови, 250м буџет и да даеме по 200 денари од човек па да има награди а-у, нели спомна некој за ова претходно?

Што празни, дај Јуве ваму. :D

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Ќе го дајте Наполи дур отвориме нова лига?

Второ коло по ред заборавам да сменам тим. Пак победа. #тет

Hello....:D

Џими тука брат ми?
Две кола две победи, втората во финале на куп. Зз бабани, класата се гледа уште од самиот старт.

Џими тука брат ми?
Две кола две победи, втората во финале на куп. Зз бабани, класата се гледа уште од самиот старт.
Хаха, менаџериште ипол си бајо.
Победа во финале во куп со два црвени и тоа во прво :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom