- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 5.011
- Поени од реакции
- 15.626
Празни екипи со слаба економија, 200 мил буџет и макс 30 играчи, а без ограничување на рејтинзи. Ако некој е луд нека лупне 200 на меси.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Помисли малце или провери таму и кажи ми баш што си ми дал. И јас не памтам, ама тешко дека мене си ми продал јак играч. Мислам ми продаде еден играч, ама не ми текнува сега кој беше, па и тоа што го немам сега во тим доволно кажуваНе памтам точно, ама знсм дека и ти и џими искористивте играчи кога продававме со клипот од вторите екипи.. Иначе нема веза, малце похрабри да се другиве и ќе паднеш сигурно, ама многу се испичкаа 5 души останавме, што значи во 10 утакмици се решава цела сезона..
Кажувајте за нова лига шо прајме? Сакате латино? Кастом со посебни правила? Празни екипи и да има ограничувања на број на играчи?
Ми текна, Саул го земав кој тогаш беше скроз небитен играч и изиграл 12(5) натпревари кај мене на кои дал два гола и имал фантастичен просечен рејтинг 6.67. И тоа сум ти дал 50 милиони. Кај е он сега? Сигурно тоа ти бил планот од старт, да не го префрлаш директно во Барса дека ќе се буниме, па ај ќе го дадам на некој и после ќе му го земамНе памтам точно, ама знсм дека и ти и џими искористивте играчи кога продававме со клипот од вторите екипи.. Иначе нема веза, малце похрабри да се другиве и ќе паднеш сигурно, ама многу се испичкаа 5 души останавме, што значи во 10 утакмици се решава цела сезона..
Кажувајте за нова лига шо прајме? Сакате латино? Кастом со посебни правила? Празни екипи и да има ограничувања на број на играчи?
Помисли малце или провери таму и кажи ми баш што си ми дал. И јас не памтам, ама тешко дека мене си ми продал јак играч. Мислам ми продаде еден играч, ама не ми текнува сега кој беше, па и тоа што го немам сега во тим доволно кажува
А за Клипче нема потреба да зборам, човекот гледаше секој нов играч што е можно повеќе да го заебе и да го излаже за да му земе играчи. И мене доста ми зема со трансфери како Геце за Иско и слично. После сфати што правел и почна да донира, ете до ден денес има грижа на совест и сака да помага, не да се бори за трофеи. Уште има кошмари поради криминалот што го правеше на времето![]()
Сеоски Донадони.Остана некој тим што го нема менаџирано Макарон?![]()
Хаха, менаџериште ипол си бајо.Џими тука брат ми?
Две кола две победи, втората во финале на куп. Зз бабани, класата се гледа уште од самиот старт.
Па мора така иначе 6-0 ќе требаше да го тепам.Хаха, менаџериште ипол си бајо.
Победа во финале во куп со два црвени и тоа во прво![]()