Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Uli Мендеш. :D
Поима немам што и како иде, се објаснувавме со клипот до пред малце. А што е финтата, зашо е досадна лигата?
Umara Uli so 0 uspesi u bilo koj tim, niedna liga ne mu odgovara.[DOUBLEPOST=1535065375][/DOUBLEPOST]
Подобро нека влезе во наполи, каде каде поконкурентен тим имаат.
Pa i ja toa mu vikav ali ke mu prebacam igraci ako saka :D

Дечко во оваа лига со најслаб тим во една одиграна сезона освоив Куп, нешто кое за тебе е сон во било која лига. Сега веќе подолго време само ЛЕ ни е заедничка лига така да не знаеш како добро ми оди во другите лиги, а во сите се борам за титули и во првенствата и куповите :misticen:

U redu e Pep, si osvoil nekako kup pa zboris ko kojznae so da prais po ligive ali nema veze ako ne ti se svigja ligava toa e toa.
Iame 2 drugi i u niedna nemas niso napraeno, ete i 3ta ke iame pa ke vidime i tamu so ke se deshava.

@ManUtdChampions ти си по статистикиве ај ако не те мрзи склопи една од кел и кв да видиме кој како стои? Ти ваљда си најуспешен, па после донев јер се буста тука со меси и роналдо у тим.

Uli Мендеш. :D
Поима немам што и како иде, се објаснувавме со клипот до пред малце. А што е финтата, зашо е досадна лигата?
оти Чемпионс, Клипче и Донев први си влегоа во лигата, играа сами неколку денови и си ги купија сите јаки играчи, башка држеа по два јаки тимови со дупли јузери, со други зборови гејови најголеми.:icon_mrgr:

Глеам клипче многу просперираше пошто влезе прв :pos:. Реално и борче и клипче на сите им даваа играчи.
Донев доминира пошто му се посреќи со де брујне и со трансфер гуруто борче што му ги даде меси и роналдо у исти тим.

Глеам клипче многу просперираше пошто влезе прв :pos:. Реално и борче и клипче на сите им даваа играчи.
Донев доминира пошто му се посреќи со де брујне и со трансфер гуруто борче што му ги даде меси и роналдо у исти тим.
i koga gi rasprodavaa igracite od duplite timovi mu dadoa dobri igraci....
sala na strana Borce e car na igrava, mnogu srekja ima.:icon_mrgr:

ЛШ се откажав одамна и не ни издржав цела сезона. Гледам и вие сте се откажале од неа. ЛЕ не почнав од нула како вас туку како Стефан сега што ќе започне така и јас почнав. Сите ѕвезди беа купени во ЛЕ. Мислам го знаат тоа сите само ти нешто без веза муабет правиш сега па дури ЛШ ми спомнува па и ЛЕ каде беа изнакупени сите играчи. :icon_lol:

За другите лиги знаат Боро, Мед Чоко и Дани дека се борам за титули, а во кинеската каде што играат Боро, Мед Чоко и Борјан исто го освоив првенството во првата сезона. Можеш слободно на двата профила да идеш во хистории ќе видиш како некаде сум бил прв, како некаде вицешампион, каде некаде и финале Куп сум загубил и се околу борба за титули :misticen:

Nikad ne sum se umaral za ligava da praam nekakva si dominacija tuku sekogas mi bilo da ima poekje timovi, menadzeri i da e pointeresno, sve so bilo mega jako u Baern sum go prodal za dzabe kaj drugive, isto i od Milan, isto i od Baern taka davav igraci po Valensija, na Uli mu go daov Weigl i kojznae use sto.

Si iam ja nekoi moi zamisli i gluposti so mi se interesni i jbg, ne mi nosat tituli ama toa e.

Sea jbg, druga ke bese ligata da ne se desea tie dva kiksa so KDB i Messi kaj Donev ama neam krivica ja tuka.

Kimo Wenger.

Незнам дали Ули беше тука ама јас со Клипов имам менвено многу јаки играчи, Кејн, Санчез, Дибала...

Исто и со Дани и Гејпионс кој неколку пати ми има излезено во пресрет.

Е сеа од друга страна имаш и педери ко Дноев ама тое, зато пропадна лигава.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Ама оти кикс Меси cо 8 гола и 7 асистенции? За него му ги земав Хазард кој има 14 гола и 24 асистенции и Саул кој има дадено 9 гола. :P

Статистика ќе има вечер/утре иначе. :D

оти Чемпионс, Клипче и Донев први си влегоа во лигата, играа сами неколку денови и си ги купија сите јаки играчи, башка држеа по два јаки тимови со дупли јузери, со други зборови гејови најголеми.:icon_mrgr:
Не ме мешај мене, јас кога влегов поима немав што се прави во играва, тек после една недела сфатив дека треба трансфери да правиме, кога овие ги имаа напунето тимовите. Џими беше третиот со искуство :D
Јас тек после си го градев тимот за по две години да стигнам до тоа сега што го имам.

Не ме мешај мене, јас кога влегов поима немав што се прави во играва, тек после една недела сфатив дека треба трансфери да правиме, кога овие ги имаа напунето тимовите. Џими беше третиот со искуство :D
Јас тек после си го градев тимот за по две години да стигнам до тоа сега што го имам.
Седи мирен кога распродавав играчи од Јунајтед најјаките ти го дадов тебе.. и јас будала, па доби поклон од Макарон, а и неколку играчи за кои имавме повеќе души макс бид завршија кај тебе.. во КЕЛ за Нејмар ги доби Кејн и Хазард.. тоа е имап некоја среќна ѕвезда за трансфери очигледно.

Седи мирен кога распродавав играчи од Јунајтед најјаките ти го дадов тебе.. и јас будала, па доби поклон од Макарон, а и неколку играчи за кои имавме повеќе души макс бид завршија кај тебе.. во КЕЛ за Нејмар ги доби Кејн и Хазард.. тоа е имап некоја среќна ѕвезда за трансфери очигледно.
Кои ми ги даде од Јунајтед?

Кои ми ги даде од Јунајтед?
Не памтам точно, ама знсм дека и ти и џими искористивте играчи кога продававме со клипот од вторите екипи.. Иначе нема веза, малце похрабри да се другиве и ќе паднеш сигурно, ама многу се испичкаа 5 души останавме, што значи во 10 утакмици се решава цела сезона..

Кажувајте за нова лига шо прајме? Сакате латино? Кастом со посебни правила? Празни екипи и да има ограничувања на број на играчи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom