Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.852
- Поени од реакции
- 52.918
И јас немам десен бек 93+немаме сите два тима со 93+ рејтинг, па и ваков просек ни изгледа квалитетно![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас немам десен бек 93+немаме сите два тима со 93+ рејтинг, па и ваков просек ни изгледа квалитетно![]()
Не сум ти ја крив бе шо ни со комбиниран состав не моеш да ме тепаш :Д И у куп и тука :ДКлипче на играва постои буквално само за штета да прави на конкурентите на Донев и ништо друго. За титула не се замешал од првата сезона, а Донев го нема тепано уопште.... тоа е.........
Има два слободни тимА баки мој, сакаш диграш?Што е финтава у кратки црти? Не може Донев да ви освојува титули бе срамота е еј, не знаеше кој е Паласио пред некое време.
Неам мобилен.Има два слободни тимА баки мој, сакаш диграш?
Менаџер е ова бро ко шо глеаш, апликација на мобилен има, се такмичиме тука едно 6-7 луѓе и си праиме забава.
Во ред бро.Неам мобилен.
Не сум ти брат. Никад нема да му излезам у пресрет на Драгонски. И честитај ми титула.Во ред бро.
Него дечки ќе влезе сеа Стек ваљда со Зенит па ако сте за ќе мѕ убацам и пар играчи од Наполи па веќе коа остануваме малце да има јаки 6-7 екипи и да се пукаме јако.
Исто и @dragonsky за нешо од Наполи ако е заинтересиран може да му се излезе у пресрет пошо и он има доста лош тим.
Не сум за гаснење и за запоставување на лигава пошо е прва која ја почнавме да ја играме.
Te mamat, nemat niso menadzersko vo igrava, dzabe ke se nerviras.Не сум ти брат. Никад нема да му излезам у пресрет на Драгонски. И честитај ми титула.
Uli Мендеш.Најлоша и најдосадна лига, но за почеток да види што како функционира и еден вид тренинг за Стефан е права лига да почне па после некое време ќе го земам со мене во јаки и интересни лиги против јаки менаџери да игра.