Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Клипче на играва постои буквално само за штета да прави на конкурентите на Донев и ништо друго. За титула не се замешал од првата сезона, а Донев го нема тепано уопште.... тоа е.........

Клипче на играва постои буквално само за штета да прави на конкурентите на Донев и ништо друго. За титула не се замешал од првата сезона, а Донев го нема тепано уопште.... тоа е.........
Не сум ти ја крив бе шо ни со комбиниран состав не моеш да ме тепаш :Д И у куп и тука :Д

Иначе оваа лига тоа е тоа, да има барем уше двајца сериозни играчи за Наполи и Зенит и според мене ќе биде далеку поинтересно, Донеф ќе падне кога тогаш, му ебам тоа преварата од менаџер :Д

Јас си иам друг проблем на играва, премногу се глупирам со формации и тактики па ме јебе тоа на крај, еве и сеа сезонава ја почнав ужасно па у задње време не ни вадам прв тим у лига и пак се доближив до првите две позиции а бев едно сигурно 15-20 бода разлика.
Гризман годинава ми е у тотален аут.

Што е финтава у кратки црти? Не може Донев да ви освојува титули бе срамота е еј, не знаеше кој е Паласио пред некое време.
Има два слободни тимА баки мој, сакаш диграш?

Менаџер е ова бро ко шо глеаш, апликација на мобилен има, се такмичиме тука едно 6-7 луѓе и си праиме забава.

На ден кога заборавив да сменам тим и си остана тој од купот, со Коентрао, Баркли и Невес :LOL:

Има два слободни тимА баки мој, сакаш диграш?

Менаџер е ова бро ко шо глеаш, апликација на мобилен има, се такмичиме тука едно 6-7 луѓе и си праиме забава.
Неам мобилен.

Неам мобилен.
Во ред бро.

Него дечки ќе влезе сеа Стек ваљда со Зенит па ако сте за ќе мѕ убацам и пар играчи од Наполи па веќе коа остануваме малце да има јаки 6-7 екипи и да се пукаме јако.

Исто и @dragonsky за нешо од Наполи ако е заинтересиран може да му се излезе у пресрет пошо и он има доста лош тим.

Не сум за гаснење и за запоставување на лигава пошо е прва која ја почнавме да ја играме.

@Dani @ManUtdChampions прифатете го Стек :Д

Во ред бро.

Него дечки ќе влезе сеа Стек ваљда со Зенит па ако сте за ќе мѕ убацам и пар играчи од Наполи па веќе коа остануваме малце да има јаки 6-7 екипи и да се пукаме јако.

Исто и @dragonsky за нешо од Наполи ако е заинтересиран може да му се излезе у пресрет пошо и он има доста лош тим.

Не сум за гаснење и за запоставување на лигава пошо е прва која ја почнавме да ја играме.
Не сум ти брат. Никад нема да му излезам у пресрет на Драгонски. И честитај ми титула.

Не само што е прва, и најдобра е. Дур не престане доминацијата.

Најлоша и најдосадна лига, но за почеток да види што како функционира и еден вид тренинг за Стефан е права лига да почне па после некое време ќе го земам со мене во јаки и интересни лиги против јаки менаџери да игра.

Уклучете го стекот и во другата лига и спремајте се да отвараме трета од Септември. :P

Не сум ти брат. Никад нема да му излезам у пресрет на Драгонски. И честитај ми титула.
Te mamat, nemat niso menadzersko vo igrava, dzabe ke se nerviras.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Подобро нека влезе во наполи, каде каде поконкурентен тим имаат.

Најлоша и најдосадна лига, но за почеток да види што како функционира и еден вид тренинг за Стефан е права лига да почне па после некое време ќе го земам со мене во јаки и интересни лиги против јаки менаџери да игра.
Uli Мендеш. :D
Поима немам што и како иде, се објаснувавме со клипот до пред малце. А што е финтата, зашо е досадна лигата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom