Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај шо ти попушти да ја освоиш лигата ти попушти, па и КДБ ти го даде. БравоНе. Ми го понуди за 44 милиони, си прифатив и толку![]()
Drugar abe ne ti pustiv trampa da praime so aguero?ДЕ БРУЈН ПРВОТО ЗАСИЛУВАЊЕ НА ШАМПИОНОТБелгиецот е првото засилување на Донев откако ја освои титулата со Реал Мадрид. Тој доаѓа од Ливерпул, а Реал за него плати 44 милиони евра. Донев беше спремен да даде и неколку играчи за Кевин, но менаџерот на Ливерпул сакаше само пари за извонредниот креативец.
![]()
Донев изјави:
Сакавме да го донесеме Де Брујн веќе некое време и мило ми е што конечно е дел од мојот тим. Тој е феноменален играч и одлично ќе се вклопи во средината покрај играчи како Крос и Силва. Иако ја освоивме титулата, тимот секогаш мора да продолжи да се освежува и засилува, па ова е одличен потег со кој покажуваме дека сме спремни повторно да ја освоиме титулата и наредната сезона.
Играта има баг некогаш кога одиш counter offer и не го вметнува играчот во понудата. Треба 2 пати да проверувате обавезно.Drugar abe ne ti pustiv trampa da praime so aguero?
Koj kurac?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ubavo pamtam kako gi namestiv 00000 i aguero dolu, ama aj neka ti e.Јас му пратив понуда, он си пушти каунтер, 44 милиони. Поштено си прифатив![]()
Епа тука е багот, уште не сфатив дали треба прво парите да ги направиш па играчот што го сакаш да го селектираш или е обратно, ама во еден од двата случаја се пушта само за минимум понуда.Ubavo pamtam kako gi namestiv 00000 i aguero dolu, ama aj neka ti e.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Не реков јас дека лаже, само покажав дека мене ми стигна таква понуда, не го измамив никако. Од кај да знам што му била него намерата. Така се прати, јас прифатив и трансферот се комплетираше. Од кога ја прати понудата, до комплетирањето на трансферот имаше 15 саати за да види дека направил грешка...Donef realno ne gleam zaso bi lazel likot, molim lepo dogovori se kako da mu vratish na poklonov.
Abe moze ne primetil, realno ne prael dosea takvi bosh transferi i zatoa me iznenadi i mene.Не реков јас дека лаже, само покажав дека мене ми стигна таква понуда, не го измамив никако. Од кај да знам што му била него намерата. Така се прати, јас прифатив и трансферот се комплетираше. Од кога ја прати понудата, до комплетирањето на трансферот имаше 15 саати за да види дека направил грешка...
Како и да е, му пишав уште прееска за да направиме некој договор, да не е без ич.
Гризман?nagradata za Fair Play ide kaj tebe.