Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Не. Ми го понуди за 44 милиони, си прифатив и толку :D

Макарон дефинитивно најмизерни трансфери праи

ДЕ БРУЈН ПРВОТО ЗАСИЛУВАЊЕ НА ШАМПИОНОТ

7ef2b6f891afc9d2f8e027db317bde7d_crop_exact.jpg

Белгиецот е првото засилување на Донев откако ја освои титулата со Реал Мадрид. Тој доаѓа од Ливерпул, а Реал за него плати 44 милиони евра. Донев беше спремен да даде и неколку играчи за Кевин, но менаџерот на Ливерпул сакаше само пари за извонредниот креативец.

Донев изјави:
Сакавме да го донесеме Де Брујн веќе некое време и мило ми е што конечно е дел од мојот тим. Тој е феноменален играч и одлично ќе се вклопи во средината покрај играчи како Крос и Силва. Иако ја освоивме титулата, тимот секогаш мора да продолжи да се освежува и засилува, па ова е одличен потег со кој покажуваме дека сме спремни повторно да ја освоиме титулата и наредната сезона.
Drugar abe ne ti pustiv trampa da praime so aguero?
Koj kurac? :D

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Drugar abe ne ti pustiv trampa da praime so aguero?
Koj kurac? :D

Играта има баг некогаш кога одиш counter offer и не го вметнува играчот во понудата. Треба 2 пати да проверувате обавезно. :D А ако ти си му го нудел КДБ (немало понуда од Донев претходно) не е ни можно да му го понудиш за swap, само за пари мислам дека може така да се имаш нешто збунето. Хахахахаха каков кикс. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Јас му пратив понуда, он си пушти каунтер, 44 милиони. Поштено си прифатив :D

Јас му пратив понуда, он си пушти каунтер, 44 милиони. Поштено си прифатив :D
Ubavo pamtam kako gi namestiv 00000 i aguero dolu, ama aj neka ti e.

Ubavo pamtam kako gi namestiv 00000 i aguero dolu, ama aj neka ti e.

Епа тука е багот, уште не сфатив дали треба прво парите да ги направиш па играчот што го сакаш да го селектираш или е обратно, ама во еден од двата случаја се пушта само за минимум понуда. :D Десетина пати ми се има случено. :)

Donef realno ne gleam zaso bi lazel likot, molim lepo dogovori se kako da mu vratish na poklonov.

Donef realno ne gleam zaso bi lazel likot, molim lepo dogovori se kako da mu vratish na poklonov.
Не реков јас дека лаже, само покажав дека мене ми стигна таква понуда, не го измамив никако. Од кај да знам што му била него намерата. Така се прати, јас прифатив и трансферот се комплетираше. Од кога ја прати понудата, до комплетирањето на трансферот имаше 15 саати за да види дека направил грешка...

Како и да е, му пишав уште прееска за да направиме некој договор, да не е без ич.

Не реков јас дека лаже, само покажав дека мене ми стигна таква понуда, не го измамив никако. Од кај да знам што му била него намерата. Така се прати, јас прифатив и трансферот се комплетираше. Од кога ја прати понудата, до комплетирањето на трансферот имаше 15 саати за да види дека направил грешка...

Како и да е, му пишав уште прееска за да направиме некој договор, да не е без ич.
Abe moze ne primetil, realno ne prael dosea takvi bosh transferi i zatoa me iznenadi i mene.

Moze ne za Aguero ama ke se dogovorite za neso drugo sigurno.

Ako ispadne ko so treba togas nagradata za Fair Play ide kaj tebe.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom