Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Иниеста го нуди за Модриќ... ќе има логика ако е во пакет со Коке или Азар заедно

Иниеста го нуди за Модриќ... ќе има логика ако е во пакет со Коке или Азар заедно
Крајот на прошлата сезона беше еден од најзаслужните за пресвртот и освојување на титулата. На секоја утакмица даде гол/направи асистенција. Ама не ми е интересен веќе, го иам во секој можен тим.

Крајот на прошлата сезона беше еден од најзаслужните за пресвртот и освојување на титулата. На секоја утакмица даде гол/направи асистенција. Ама не ми е интересен веќе, го иам во секој можен тим.
Не ти е интересен, дај го за Вилијам Карваљо а не Крос:icon_lol:

Модрич и Крос ви ги бараше? :ROFLMAO:
Мене не ми пишува за Погба :(

Па да, ама 33 години направи, се почесто на клупа во Барса. Следен аптејд сигурно му паѓа рејтингот.
Тешко да добиеш помлад играч, особено не со висок рејтинг.

Модрич и Крос ви ги бараше? :ROFLMAO:
Мене не ми пишува за Погба :(
Г иам него во Евертон и Јунајтед, не го сакам веќе тука. xD[DOUBLEPOST=1494172920][/DOUBLEPOST]
Па да, ама 33 години направи, се почесто на клупа во Барса. Следен аптејд сигурно му паѓа рејтингот.
Тешко да добиеш помлад играч, особено не со висок рејтинг.
Ако му падне ќе биде на 94. :) А и крај краева ќе истерам уште една сезона, ќе ви напраам 4 по ред, па ќе го подмладам скроз тимот. :P[DOUBLEPOST=1494184742][/DOUBLEPOST]Не ми се верува дека пак загубив од @dragonsky :facepalm::facepalm:

Последно уредено:
Ова е исто како Филаделфија 76ерс да пишат "Не ни се верува дека пак изгубивме од Голден Стејт :facepalm: "
Очекувано е тоа, квалитетни менаџери ги победуваат послабите 90% од времето.
Не знам што е тука за чудење :/

Ова е исто како Филаделфија 76ерс да пишат "Не ни се верува дека пак изгубивме од Голден Стејт :facepalm: "
Очекувано е тоа, квалитетни менаџери ги победуваат послабите 90% од времето.
Не знам што е тука за чудење :/
Вечер има да те шамарам па што сака нека биде.

Ќе ти ја пуштам со трет тим ќе играм, да се измориш повеќе за лигата :P
Ме победи со инвалидите со прв тим кога играв некни, сеа обратно хехе. Наредна во лигата ти ја играм со резервите обавезно.

Избацен од купот е Чоко мед, топ тим е Валенсија, ќе гази првата лига следната сезона.

Во другиот куп само ја и Дани со менаџирани тимови.:ROFLMAO:

На кој му е гајле за купови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom