Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.010
А као моеш за Кимих да ми го нудиш Маркос Алонсо?
Па ти нудам резерва, што сигурно скока и ќе имаат ист ретинг и двајцата. Плус и двајцата ни се левел 2 во незадоволство. После кога ќе почнат пак да плачат, пак ќе ги смениме и се така. xD

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Па ти нудам резерва, што сигурно скока и ќе имаат ист ретинг и двајцата. Плус и двајцата ни се левел 2 во незадоволство. После кога ќе почнат пак да плачат, пак ќе ги смениме и се така. xD
Ke go dajs pogba za buskec?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Дај го Родригез и ќе се отвори вратата за Алаба можеби....:icon_lol::icon_lol:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.368
Париииииииииии :zloo:

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Важно !!!
Се трампа Цеск Солер Фабрегас. 87 годиште, сочуван, уреа нормална, триглицериди нормални, фризура средена. Нигде повреди и суспензии, све само голови и асистенции. Го мењам исклучиво за црнец, евентуално за некој со темна браун боја. Обавезно да е играч од средина на теренот, да е помлад од 30, рејтинг 91+, да е од Франција и да се вика Канте, Погба или Матуиди.
Ако ги исполнувате овие услови праќајте понуда и во текот на следните 24 часа добијте некое рандом младунче "kinder surprise " од нашиот широк ансортиман на младунци.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.010
Иначе јас би преговарал за Алонсо, Белерин, Вертонген, Компани и Иниеста. Ми скисна веќе тимов, ред е нешто ново.

Се мислам и за Суарез, ама нека ја истера прво сезонава.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
И јас би преговарал за Рамос, Меси, Роналдо и Агуеро.

кога ќе престанам да играм

Kajgana Shop

На врв Bottom